Fashion

10x feestelijke jurkjes

Dag Sinterklaasje dag dag, tijd om afscheid te nemen en ons te focussen op de Kerstdagen die weer voor de deur staan. Het duurt nog 17 dagen, aftellen geblazen! Wij kunnen niet wachten tot we weer mogen uitpakken, en hier bedoelen we niet alleen het uitpakken van de cadeautjes mee, denk aan je uitsloven met een partyjurkje met stunning pailletten! Girlscene heeft tien leuke jurkjes van Jurkjes.nl voor je op een rijtje gezet. Kijk snel mee!

Wie kijkt er nu niet uit naar die gezellige tijd van het jaar? Helaas is het voor velen ook een dure periode die eraan komt. Je kent vast de herkenbare uitspraak ‘Aan het einde van mijn geld houd ik altijd een stukje maand over…’. Je (kleed)geld gaat er zo snel doorheen en dan heb je nog niet eens een kerstjurkje gescoord.

Wij kwamen tot de conclusie dat je kerstoutfit absoluut niet duur hoeft te zijn! Bij Jurkjes.nl hebben ze namelijk een speciale pagina met kerstjurkjes waar je heel gemakkelijk kan zoeken op prijs. Ook hebben zij een pagina met goedkope jurkjes onder de €25. We like!

Ga jij dit jaar voor safe met een little black dress of is een sprankelend pailletten jurkje meer iets voor jou? Sta je liever in het middelpunt van de belangstelling? Kies dan een rood jurkje, rood is het nieuwe zwart tijdens de feestdagen! Tip: hergebruik je jurkje voor Oud & Nieuw, zo is je jurkje multifunctioneel en daarmee ook extra voordelig.

Hieronder hebben wij alvast de leukste jurkjes verzameld, veel shopplezier!


Jeane Blush € 39,95 


Even & Odd €24,95


Forever21 €19,45


Club L €16,50


Vero Moda €34,95 


Forever21 €29,45


Club L €21,50


Even & Odd €22,95


Vila €24,95 


Love21 €23,45

Welk jurkje vind jij het leukst? 

*Dit is een gesponsord artikel