Fashion

‘The Sandwich Rule’ is de nieuwe fashion-hack van dit moment

sandwich-rule-fashion-hack

We hebben de perfecte hack gevonden voor iedereen die het lastig vind om een goede outfit samen te stellen. Houd je aan één simpele regel en je look ziet er altijd verzorgd en fashionable uit.

The Sandwich Rule

Het is weer tijd voor school en dat betekent elke dag een nieuwe outfit klaarleggen. Dit is niet voor iedereen even makkelijk, dus wij helpen graag een handje mee. Je hoeft geen stylist te zijn om een goede fit samen te stellen, het is eigenlijk best wel simpel. Dankzij de nieuwe fashion-hack ‘The Sandwich Rule’ draag jij nooit meer een mismatchte of vloekende outfit.

Visualiseer een sandwich voor je. Een broodje, lekker beleg en dan weer een broodje bovenop. Zo moet jij ook naar je eigen outfit kijken. Pak een top in een bepaalde kleur en match deze met je schoenen. Zo maakt het niet uit wat voor onderstuk je erbij draagt, want twee van de drie onderdelen komen met elkaar overeen. TikTokker Alisha laat het nog eens stap voor stap zien en hieronder hebben we nog een aantal video’s verzameld van fashion icons die deze hack ook toepassen.

View post on TikTok

Lees ook:
Deze fashion kleuren zijn echte must-haves in de herfst van 2023

Inspiratie

In de comments van de video is te lezen dat veel mensen deze fashion-hack al gebruikten, voordat de naam ‘The Sandwich Rule’ was bedacht. Of je het trucje nu al kende of niet, het is altijd fijn om wat outfit inspiratie op te doen. We hebben een aantal TikToks gevonden waar meiden, aan de hand van de hack, leuke fits samenstellen.

View post on TikTok

View post on TikTok

View post on TikTok

Beeld: tiktok @miiisheru