Series & Films

5 films die deze winter in de bioscoop draaien

28

De zomer is definitief over en de koude wintermaanden komen er weer aan. Je kan niet meer naar dat leuke buitenzwembad of ergens gezellig op een terrasje de hele dag mensen zitten te kijken. Binnenblijven is ook maar ongezellig. Daarom hebben wij voor jou de leukste films van deze winter op een rijtje gezet. Neem je vriendinnen, vader, moeder of date maar mee naar de bioscoop. Zo kom jij deze koude wintermaanden wel door.

Pak van mijn hart (pas verschenen)
Na Alles is liefde en Alles is familie is er weer een nieuwe romantische komedie voor het hele gezin: Pak van mijn hart. Het verhaal gaat over de broers Niek (Fedja van Huêt) en Tom (Benja Bruijning) die druk bezig zijn met het runnen van hun eigen kledingbedrijf en Sinterklaascentrale. De heren raken allebei erg gecharmeerd als girl next door Julia (Chantal Janzen) plotseling bij hun op de stoep staat. Zij gaat met de heren een samenwerking aan om het drankje Santaman Cola te gaan promoten en start een zoektocht naar een bijbehorende sexy Santaclaus. Beide heren proberen het hart van Julia te winnen wat gepaard gaat met liefde, familiekwesties en bedrog. Daarnaast denkt de dementerende vader van de broers dat hij Sinterklaas is, het maakt het er allemaal niet makkelijker op.

Gooische Vrouwen 2 (4 december)
In deel twee beleven de dames uit Het Gooi opnieuw weer allerlei avonturen. Claire (Tjitske Reidinga) keert terug van haar drie jaar in Burkina Faso. Zij is een tikkeltje veranderd, maar de andere personages zijn nog als vanouds. De artistieke Anouk (Susan Visser) verslindt nog altijd mannen en Martin (Peter Paul Muller) gaat weer vreemd. Dit keer besluiten de hartsvrienden om te gaan skiën in Oostenrijk om even ver weg te zijn van al hun zorgen. Als ze terugkomen staat voor één van hen een verrassing te wachten: een romantisch huwelijksaanzoek.

Two Night Stand (11 december)
Twintiger Megan (Analeigh Tipton) is net klaar met haar studie, heeft geen baan, geen vriend en haar huisgenootje praat alleen maar de hele dag door over internetdaten. Megan heeft haar twijfels over het internetdaten maar besluit om het toch uit te proberen. Ze spreekt af bij de spontane Alec (Milles Teller) thuis. In eerste instantie voor een one night stand. Als ze de volgende ochtend het huis uit wil sluipen, blijkt dat er een enorme sneeuwstorm aan de gang is, waardoor ze noodgedwongen moet blijven. Ze raken met elkaar in gesprek over elkaars verbeteringspunten en leren elkaar steeds beter kennen.

Love, Rosie (18 december)
Rosie (Lily Collins) en Alex (Sam Claflin) zijn al vanaf kleins af aan de beste vrienden. Ze hebben plannen om samen te gaan studeren in Amerika, maar als Rosie zwanger raakt van één van de populairste jongens op school, moet Alex gaan zonder haar. De volgende twaalf jaar verandert hun leven heel erg, maar hun hechte band blijft. Maar door het hoofd van Rosie blijft de gedachte spoken wat er zou gebeuren als ze meer zouden zijn dan alleen vrienden. In deze film is te zien of ze er uiteindelijk voor kiezen om samen gelukkig te zijn.

The Theory of everything (15 januari)
Dit ontroerende verhaal is gebaseerd op het leven van natuurkundige Stephen Hawking. Het verhaal start bij de Universiteit van Cambridge. Daar wordt Stephen (Eddie Redmayne) verliefd op studente literatuur Jane (Felicity Jones). Stephens wereld stort in als hij hoort dat hij lijdt aan de ongeneselijke ziekte ALS. Hij heeft niet langer dan twee jaar te leven. Hij besluit om te trouwen met Jane en er samen het beste van te maken. Stephen behaalt zijn doctoraat. Wanneer hij zo achteruit takelt dat hij zijn stem verliest, besluit Jane om een spraakcomputer te ontwikkelen, zodat hij zijn werk kan voortzetten.

Welke film wil jij het liefst zien?

Door Rosa Lee

LOVE dit artikel
8 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

28 reacties

 • 4 jaar geleden Opnummer#1

  Superleuk! The theory of everything wil ik zeker zien. Er zijn de laatste maanden veel leuke films in de bioscoop geweest. Ik heb een lijstje van mijn favoriete films van de laatste maanden geschreven op mijn blog:

  http://opnummer1.blogspot.nl/

  En het voordeel is dat deze films al niet meer in de bioscoop zijn. Dan kan je ze dus lekker thuis op de bank kijken, hoef je het huis niet uit tijdens de koude dagen

 • 4 jaar geleden Yara

  Ik moet Love Rosie zien omgg

 • 4 jaar geleden laura

  allemaal !!

 • 4 jaar geleden Stephanie

  I want to she all of them

 • 4 jaar geleden Hester

  Naar Pak Van Mijn Hart wil ik sowieso nog, maar er zitten echt goede films tussen volgens mij!

 • 4 jaar geleden Sanne

  omg, die chick uit two night stand is analeigh uit America's Next Top Model 11. Zij is zo tof!

 • 4 jaar geleden Giulia

  Love, Rosie lijkt mij echt heeel tof!

 • 4 jaar geleden la petite fleur

  Mockingjay is sowieso DE film voor mij dit najaar

 • 4 jaar geleden Sanne_

  Milles Teller van divergent!

 • 4 jaar geleden LouderLove

  Sam en Lily in een film omg ik wil huilen :'(

 • 4 jaar geleden אריה

  The Theory of everything wil ik zien!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • 4 jaar geleden hannelol.xxx

  The Theory of everything wil ik zien! Dat wordt zagen bij mijn vriendinnen...

 • 4 jaar geleden mermaidhalsey

  MOCKINGJAY.

 • 4 jaar geleden Berrypinklipss

  Ik ga voor de hobbit en hunger games

 • 4 jaar geleden Smoothie

  The theory of everything lijkt me hele mooie fim!

 • 4 jaar geleden Ordinary.

  Dit worden samen heel erg veel bioscoopbezoekjes. #NeedMoney

  Waarschijnlijk wil niemand met me mee naar The Theory Of Everything :')

 • 4 jaar geleden piecake5

  @Julie Jolie: volgens mij werd die al een keer eerder genoemd in een artikel

  anyway, ik wil ze allemaal zien! Die laatste kende ik nog niet, maar die lijkt me erg mooi

 • 4 jaar geleden BeingFearless

  Meh, allemaal van die kwijlfilms haha, die hoef ik niet in de bios te zien.

  Ik ga voor Mockingjay, The Hobbit en Horrible Bosses 2

 • 4 jaar geleden skyshine

  Love rosie en the theory of everything x

 • 4 jaar geleden MerlinEmrys

  THE HOBBIT.

 • 4 jaar geleden Dinosaurus

  Ik ben het eens met @Julie Jolie behalve dat ik geen hoge verwachtingen van The hobbit 3 heb aangezien ik de tweede baggerslecht vond XD

 • 4 jaar geleden kuzzz

  hahaha mooi gezegd @ julie jolie

 • 4 jaar geleden Zehraa013x

  Love, Rosie lijkt me echt leuk

 • 4 jaar geleden Roos :)

  Voor de horror freaks onder ons, 2 januari 2015 komt Amityville: The awekening uit. Dit lijkt me echt een goede horror! Hier is een linkje: https://www.youtube.com/watch?v=pCN3Ouo-Hys

 • 4 jaar geleden Myrunningmind

  ahh Love, Rosie lijkt mij echt een leuke film!

 • 4 jaar geleden Julie Jolie

  uhhh the HOBBIT misschien? Het meest legendarische wat dit jaar in de bioscoop komt? Er zijn wel veel meiden op girlscene maar we hoeven echt niet alleen romcom en chickflicks

 • 4 jaar geleden kuzzz

  ik mis The Hobit !

 • 4 jaar geleden Traveler

  Niet mijn type films. Geef mij maar een goeie thriller, haha!

 1. 1