OMG: Kim Kardashian naakt in nieuwe fotoshoot

News door Emma

Altijd al willen weten hoe de blote billen van Kim Kardashian eruitzien? In een nieuwe fotoshoot gaat de realityster uit de kleren en kunnen we haar beroemde achterwerk bewonderen. De foto is gemaakt voor de cover van tijdschrift Paper Magazine en is het gesprek van de dag. Kim weet wel hoe ze de wereld moet shockeren! 

Kim Kardashian's billen zijn altijd al een onderwerp van discussie geweest. Zouden ze echt zijn? Kun je zulke billen van jezelf hebben? Kim is in ieder geval trots op haar derrière, vijf uur geleden plaatste ze de foto op haar Instagram waarop de hele wereld haar blote billen kan bestuderen. De geoliede billen hebben voor heel wat open monden gezorgd, vooral in het preutse Amerika. 

De foto is gemaakt door Jean-Paul Goude voor het tijdschrift Paper Mag. Op de andere foto die is gepubliceerd, is Kim niet naakt te zien, maar haar billen hebben weer de hoofdrol. De realityster heeft een champagneglas op haar achterwerk staan. De minder shockerende versie is speciaal als tweede coverfoto geschoten zodat het tijdschrift ook exemplaren kan verkopen in de preutse kiosken. 

De weinig verhullende foto is het onderwerp van gesprek en dat is precies waar het tijdschrift en Kim op hoopten. Op de cover staat 'Break the internet, Kim Kardashian' en op haar Instagram gebruikte Kim de hashtag #breaktheinternet. En het is ze aardig goed gelukt! 

Het is niet de eerste keer dat Kim uit de kleren gaat voor een fotoshoot. In GQ, W en Playboy is ze ook (half)naakt te zien. 

Hier zijn ze dan... De foto's waar iedereen het over heeft:

Wat vind jij van de foto? Vind je het een mooie foto of is het een beetje ordinair? 

Bron beeld: papermag