Lifestyle

Dit vriendje had de liefste verrassing ever!

Hoe verras je jouw vriendinnetje op haar verjaardag als ze aan de andere kant van de wereld zit? YouTuber Jack Harries heeft meer gedaan dan alleen een kaartje opgestuurd. Jack boekte een vlucht en reisde 28 uur om haar te kunnen verrassen. En hij legde het allemaal vast in een video... Waar kunnen wij zo'n vriendje krijgen?!


Bron

Als je Jack Harries al kent van zijn YouTube-kanaal JacksGap (dat hij samen met zijn tweelingbroer heeft), dan weet je dat het een leuke en vooral knappe jongen is. En dat hij leuke video's maakt natuurlijk. Maar uit zijn laatste filmpje blijkt dat hij ook nog eens het perfecte vriendje is!

"Je moet een vlucht boeken, maar mij niet vertellen wanneer je komt", zei zijn vriendinnetje Ella voor de grap op Skype. Jack heeft dit stiekem vastgelegd en aangezien haar verjaardag een paar dagen later was, besloot hij om dit écht te gaan doen. En hij heeft zijn reis vastgelegd met een camera!


Bron

Jack reisde van Londen naar Sydney, waar Ella voor zes maanden woonde. De reis was geen grap, die duurde in totaal 28 uur!  Eerst vloog Jack naar Hong-Kong wat tien uur duurde, eenmaal aangekomen moest hij daar nog eens acht uur op zijn volgende vlucht wachten. Vervolgens stapte hij op het vliegtuig naar Sydney, wat nog eens tien uur duurde. Eenmaal aangekomen op zijn bestemming, moest Jack nog ergens overnachten om zijn vriendin de volgende ochtend de beste verrassing van haar leven te kunnen geven. 

Ella had ondertussen niks in de gaten en dacht dat ze haar verjaardag moest vieren zonder haar vriendje. En toen stond Jack opeens voor haar neus met een bosje bloemen in zijn hand... Haar reactie? Die moet je maar zelf bekijken in de video (hint: wij smelten er helemaal van). 

Bekijk hieronder de meest romantische verrassing ever

Is dit de liefste verrassing ever? Hoe zou jij verrast willen worden? 

LOVE dit artikel
60 meiden hebben deze blog geloved