Tv-series die we missen

Films & Series door Emma

Hoewel we ons erg vermaken met Pretty Little Liars en The Vampire Diaries, zijn er ook nog een aantal series die we enorm missen omdat ze gestopt zijn. We missen de romance tussen Chuck & Blair, de hilarische conversaties tussen Seth en Ryan en we zouden een moord doen voor nieuwe afleveringen van Breaking Bad. Omdat we nog altijd van deze hilarische, spannende en zoetsappige series houden, zet Girlscene ze op een rijtje. Misschien weer tijd voor een serie marathon?


Bron

Gossip Girl
Als er één serie is die we altijd met plezier keken en graag weer op de buis willen zien, dan is het Gossip Girl wel. Van 2007 tot 2012 zaten we wekelijks aan de buis gekluisterd om te zien hoe de krankzinnige verhaallijnen verder gingen. De romance tussen Chuck en Blair hield ons altijd bezig en we keken aandachtig naar de fashionable outfits van Serena. Om nog maar te zwijgen over de prachtige quotes of juist hilarische oneliners van Chuck, Blair, Serena, Dan, Nate, Jenny, Vanessa, Rufus of Lily.

Hoewel we moeten toegeven dat de serie op het einde wel heel erg ridiculous werd -iemand die op is gestaan van de dood en de onthulling van Gossip Girl waarvan we nog steeds niet geloven dat die persoon erachter zat- missen we de serie nog steeds enorm. Gelukkig hebben we de dvd's nog!

The O.C.
The O.C. heeft er niet alleen voor gezorgd dat we naar Californië willen verhuizen, we zijn er ook heel wat uurtjes van ons leven kwijt door de vier seizoenen te kijken. De hilarische conversaties tussen Seth en Ryan, Summer's geniale opmerkingen en Marissa's kledingstijl (toen nog heel erg cool) missen we nog steeds.

En hoe leuk is het dat Adam Brody nu met Gossip Girl's Leighton Meester is getrouwd?!

Desperate Housewives
Het was Desperate Housewives die de Amerikaanse zender ABC uit het slop trok en weer op de kaart zette. Als je een aflevering van deze populaire serie kijkt, dan beland je in een rollercoaster van emoties. Het ene moment ben je aan het lachen om Gabrielle's divagedrag of Susan's onhandige stunts, het andere moment zit je op het puntje van je stoel van de spanning en weer een ander moment ben je aan het huilen. Desperate Housewives heeft uiteindelijk acht seizoenen gekregen die we zeker nog een keer willen kijken.

One Tree Hill
Negen seizoenen, 187 afleveringen hebben we kunnen genieten van One Tree Hill. Als je eenmaal begint met kijken van deze serie, dan kun je niet meer stoppen! De zoetsappige verhaallijnen, de herkenbare personages en natuurlijk hunks Chad Michael Murray en James Laffertey zorgden ervoor dat we stiekem liever thuis voor de tv wilden blijven dan naar buiten te gaan. Zucht, waarom is deze serie ooit gestopt?

Gilmore Girls
We vinden het nog elke dag jammer dat Alexis Bledel het tijd vond voor iets anders, want hierdoor kwam Gilmore Girls tot een einde. Boehoeeee! We denken nog regelmatig terug aan Rory's relaties, de filmavonden die moeder en dochter altijd hielden en de humor van Lorelai. Voor je het wist was de aflevering alweer voorbij en wilde je alleen nog maar MEER. Enneeee... Hoe kunnen wij zo'n hechte band met onze moeder krijgen?!


Bron

Charmed
Oké, aan de special effects kun je wel zien dat Charmed al een paar jaar oud is, maar verder blijft het een leuke serie om naar te kijken. Deze serie zit vol magie en heeft ons acht seizoenen lang betoverd. We keken altijd met veel plezier naar de avonturen van Prue, Piper, Phoebe en Paige die altijd in strijd zijn met het kwaad en toch een zo normaal mogelijk leven proberen te leiden. Gelukkig kunnen we Holly Marie Combs (Piper) nog af en toe zien in Pretty Little Liars!


Bron

Friends
Hoe hard heb jij wel niet gelachen om Friends? Het is een tijdloze serie die je wel tien keer kunt kijken en nog steeds blijft lachen om dezelfde grappen. In de tien jaar dat Friends op de buis was, voelen Rachel, Chandler, Monica, Phoebe, Joey en Ross als onze eigen vrienden. Althans, dat zouden we héél graag willen. Er wordt al jaren gespeculeerd over een Friends film, maar die is er tot op heden nog niet gekomen. We just keep hoping & dreaming...

Sex and the City
Ben jij een Carrie, Charlotte, Miranda of toch echt een Samantha? De vier vriendinnen zijn inmiddels een begrip en er is bijna geen meisje dat nooit een aflevering van Sex and the City heeft gezien. In 2004 is de serie gestopt, maar tot op heden smullen we nog steeds van de geslaagde en minder geslaagde dates die de vrouwen hadden. Gelukkig hebben we na het einde van het laatste seizoen nog wel twee films mogen zien.

Sex and the City heeft er ook voor gezorgd dat we verliefd zijn geworden op het mooie en indrukwekkende New York. Nog tips nodig? Die lees je in dit artikel.

Breaking Bad
Het is nog helemaal niet zo lang geleden dat Breaking Bad tot een einde kwam, maar we vinden het nog steeds jammer dat we nooit meer een nieuw avontuur van Walter White kunnen zien. Het is geen typische meidenserie zoals de voorgaande programma's, maar toch zijn we er door gegrepen. Echt zo'n serie die je ook met je vriendje of broer kunt kijken. En het is niet voor niks dat Breaking Bad al ontelbaar veel prijzen heeft gewonnen... Durven we het de allerbeste serie allertijden te noemen?!

Dexter
Na acht seizoenen was de koek op voor Dexter... Dit is een serie waar er niet meer van zijn. Het gaat over een seriemoordenaar, maar op de één of andere gekke manier ben je toch voor hem. Zijn omgeving weet niets van zijn moorden en Dexter leidt een dubbelleven... Wat zowel zenuwslopende als hilarische momenten oplevert. Dexter Morgan, we missen je nog steeds (net als je scheldende zus Deb, trouwens).

Welke serie mis jij het meest?

Pin je inspiratie in Pinbook