De 10 knapste voetballers van het WK

Health door Emma

Het WK voetbal is in volle gang en de sfeer zit er goed in! Heel Nederland stond op z'n kop na de legendarische eerste wedstrijd tegen Spanje. Niemand had gedacht dat de wraak van het WK van vier jaar geleden zo zoet zou zijn! Maar niet alleen door het spannende spel zitten we aan de buis gekluisterd, er is namelijk heel wat man candy op het veld te spotten. Om je nóg enthousiaster te maken over het WK zet Girlscene de knapste voetballers voor je op een rij. 

Olivier Giroud
27 jaar
Frankrijk

Olivier is zo'n voetballer waar beide geslachten graag naar kijken. De mannen letten vooral op zijn acties die hij als spits maakt, maar wij kijken vooral naar zijn pretty face en hot body. Deze Franse voetballer die nu bij Arsenal speelt is 1,92 meter lang en heel gelovig. Voor elke wedstrijd doet hij een klein gebedje. Voor de meiden die wel een beschuitje met hem zouden willen eten hebben we slecht nieuws, Olivier is getrouwd met Jennifer. In 2013 kregen zij hun dochter Jade. Helaas is hij wel een bad boy, Olivier heeft toegegeven dat hij is vreemdgegaan met model Celia Kay.

Gerard Piqué
27 jaar
Spanje

Met zijn lichte ogen betovert hij ons en zo heeft hij ook vriendin Shakira veroverd. Sinds 2011 hebben zij een relatie en in 2013 werden ze ouders van Milan. Fun fact: Gerard en Shakira zijn op dezelfde dag jarig, maar zij is 10 jaar ouder. Hij woont nog steeds in zijn geboorteland, Gerard speelt namelijk voor Barcelona.

Cristiano Ronaldo
29 jaar
Portugal

Cristiano laat al jaren menig vrouwenhart sneller kloppen. Niet iedereen vindt hem knap, maar wij vinden dat hij zeker in dit rijtje thuishoort. Hij heeft in ieder geval niks te klagen, Cristiano heeft het bed gedeeld met modellen Alice Goodwin en Gemma Atkinson. Sinds 2010 heeft de voetballer van Real Madrid een relatie met Irina Shayk. Cristiano heeft ook een zoontje waar hij fulltime voor zorgt. Grappig detail: zijn zoontje draagt ook de naam Cristiano.

Iker Casillas
33 jaar
Spanje

Afgelopen vrijdag was een flinke nederlaag voor Iker als keeper, hij liet maar liefst vijf goals door. Heel erg vinden wij dit niet, maar door zijn schattige uiterlijk krijgen we bijna medelijden met hem. Een slechte keeper is Iker echter niet, vier jaar geleden hield hij genoeg goals tegen waardoor Nederland geen Wereldkampioen werd. Momenteel speelt de keeper voor Real Madrid. Helaas is ook Iker bezet, hij heeft een relatie met sportjournalist Sara en samen hebben ze een kind.

Glen Johnson
29 jaar
Engeland

Glen heeft het vroeger niet makkelijk gehad, zijn moeder moest hem alleen opvoeden. Omdat zijn moeder op een gegeven moment geen huis meer had, heeft Glen een tijdje in een hostel gewoond. Inmiddels heeft de voetballer een prima leven opgebouwd, hij heeft voor de vijf grootste clubs van Engeland gespeeld. Glen is getrouwd en heeft drie kinderen, poor us!

Claudio Marchisio
28 jaar
Italië

De Italiaanse pers noemen hem 'Il Principino', wat de kleine prins betekent. Wij zouden het in ieder geval helemaaaaal niet erg vinden om zijn prinsesje te zijn. Met zijn lichte ogen en strakke kaaklijn is het he-le-maal geen straf om naar hem te kijken. Geen wonder dat Dolce & Gabbana hem vroeg om model te staan voor de ondergoedlijn. Helaas is ook Claudio bezet, hij is getrouwd met Roberta.

Aleksandr Kerzhakov
31 jaar
Rusland

We kunnen zijn achternaam niet eens uitspreken, maar dat maakt ons niet eens uit ;-). Zijn looks bezorgen ons klamme handen en knikkende knieën. Aleksandr staat onder contract bij Zenit St. Petersburg. Zijn jongere broertje is ook profvoetballer. Aleksandr heeft een jong dochtertje en is gescheiden.

Lukas Podolski
29 jaar
Duitsland

Lukas is niet alleen een getalenteerde voetballer, maar hij is ook erg populair bij de dames. De voetballer is geboren in Polen, maar hij is opgegroeid in Duitsland waardoor hij ook voor dit land speelt. Lukas speelt momenteel voor Arsenal en woont samen met zijn vrouw.

Atsuto Uchida
26 jaar
Japan

Met zijn schattige lach is Atsuto één van de schattigste speler van het WK. De voetballer speelt tijdens het WK voor zijn land Japan, maar hij staat onder contract bij de Duitse club Schalke 04. We hebben niet kunnen achterhalen of hij een vriendin heeft dus er is nog hoop...

Daley Blind
24 jaar
Nederland

Als er iemand de Nederlandse wedstrijden leuker maakt, dan is het Daley wel. En dan hebben wij nog niet eens op zijn spel gelet ;-). Zouden we wel moeten doen, want in de wedstrijd tegen Spanje heeft hij zich op de kaart gezet. Hij speelt nu nog bij Ajax, maar als de voetballer zo goed blijft spelen dan is de kans groot dat hij een contract krijgt bij Manchester United! Op liefdesgebied hebben we echter slecht nieuws, Daley heeft een vriendin (weeeeh).

Wie is volgens jou de knapste voetballer van het WK? Zijn we nog iemand vergeten?

Bron: mirror, people, sports.terra
Bron beeld: gettyimages


Pin je favoriete voetballer in Pinbook