De Kimye-wedding in Instagrams

News door annemerel

Na heel veel speculaties en zo mogelijk nog meer feestelijkheden, was het zaterdagmiddag dan eindelijk zover; Kim Kardashian en Kanye West zeiden 'I Do' tegen elkaar. Je kunt er van vinden wat je ervan wilt vinden, maar je kunt niet ontkennen dat Kim en Kanye er alles aan gedaan hebben om er een spectaculaire gelegenheid van te maken. 

We schreven er vorige week donderdag al over, de bruiloft van Kim en Kanye. Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver. Kim en Kanye gaven eerder aan te willen gaan voor een kleine intieme bruiloft. Nou, dat is niet helemaal gelukt. Er waren dan misschien slechts 100 gasten, het schijnt dat het hele grapje zo'n 37,5 miljoen dollar gekost heeft, dat is zo'n 30 miljoen euro. 30 miljoen... ja, ga daar mee eens goed over nadenken wat jij daarmee zou doen.

Het is dan ook niet gek dat het gerucht gaat dat Kim en Kanye hun trouwfoto's willen verkopen voor een slordige 10 miljoen dollar. Er zijn al heel wat bedragen voor de foto's geboden, maar tot nu toe is er nog geen aanbod geweest dat geaccepteerd werd door Mr. & Mrs. West. Begrijpen wij, die bruiloft moet toch op de één of andere manier bekostigd worden.

Maar goed, omdat er dus 'goed geld' verdiend moet worden met de foto's van de bruiloft, was de beveiliging tijdens het huwelijk extra goed. Gasten werd gevraagd hun telefoon in te leveren, zodat er geen kiekjes van de bruiloft naar buiten zouden komen via social media. Er zijn dan ook weinig écht goede foto's van de bruiloft te vinden, toch is het ons gelukt om een mooie samenvatting van afgelopen weekend te maken.


Voor het feest vrijdagavond lostbarst in Versailles, is er eerst een lunch op het landgoed van Valentino.


Het diner vond plaats in de spiegelzaal van Versailles.

Lana Del Rey trad op tijdens het diner in Versailles, ze bracht onder andere het nummer 'Young & Beautiful' ten gehore.


Kim en Kanye geven een speech tijdens hun diner op Versailles. Kim draagt trouwens een creatie van Maison Martin Margiela.


Het gezelschap is geland in Florence, of in ieder geval, Kris Jenner plaatst de volgende ochtend (zaterdagochtend, de dag van de bruiloft) deze foto op Instagram van haar met Givenchy ontwerper Riccardo Tisci.


Vlak voor de bruiloft plaatst Kanye deze foto op Instagram van de hoge muur vol bloemen en de Italiaanse zanger Andrea Bocelli bij een grote witte vleugel.


Tijdens de huwelijksvoltrekking postte Beyoncé deze make-uploze selfie van zichzelf. Hé, we dachten dat Beyoncé en Jay-Z bij het huwelijk aanwezig zouden zijn, Jay-Z zou namelijk getuige zijn van Kanye (als we de geruchten moesten geloven). Na deze foto plaatste B een foto van Kim en Kanye's Vogue shoot waarin ze het koppel heel veel geluk wenst.


Een eerste wazige foto van het huwelijk duikt op, waarschijnlijk genomen vanaf de weg die onder het landgoed doorloopt. Je ziet Kim en Kanye staan voor een muur met bloemen, Kim's zusjes vooraan in het wit en daar achter de 'intimate wedding party'.


De eerste foto van de jurk lekt uit, het is een haute couture jurk van Givenchy, ontworpen door familievriend Riccardo Tisci. Ook Kanye droeg een ontwerp van Riccardo en zelfs kleine North West werd in een haute couture jurkje gestoken van Givenchy. (Dat hadden we natuurlijk kunnen weten na de instagram-foto van Kris Jenner met Riccardo die ochtend!).


We weten niet wat voor photobooth het was die Kim en Kanye op een huwelijksreceptie hadden, maar hij maakte iedereen nog mooier dan ze in werkelijkheid al zijn. Wauw!


Tijdens de receptie veranderde Kim van jurk, er is helaas niet veel over de jurk bekend maar zoals je op deze foto's kunt zien heeft hij een diepe decolleté. Ze poseert op deze foto met Olivier Rousteing, ontwerper voor Balmain en dit zou zomaar een ontwerp van hem kunnen zijn.


The day after... Lord Disick (Scott) verlaat net als de rest van het gezelschap Florence. Looking hot Scott! Khloé, Kris en Kourtney vliegen terug naar Parijs.


Khloé post deze foto van zichzelf van de trouwlocatie met op de achtergrond Florence. Zou dit de jurk zijn die alle bruidsmeisjes droegen? 


Mother of the bride, Kris plaatst deze foto samen met de hoofdredactrice van de Italiaanse Vogue. In een statement aan E! Entertainment laat Kris weten dat ze "meer dan gelukkig is met het geluk voor Kim, Kanye en baby North".

Meer feitjes en geruchten over het huwelijk:
- Het schijnt dat de muur met witte bloemen die gebruikt werd tijdens de bruiloft 100.000 dollar heeft gekost.
- Rob Kardashian, Kim's broertje, was helaas niet bij het huwelijk aanwezig. Hij verliet zaterdagochtend Parijs. Rob werd boos en gefrustreerd op het vliegveld van Parijs gespot en twaalf uur later op LAX, het vliegveld van LA. Er wordt gefluisterd dat hij ruzie kreeg met de familie omdat hij niet op foto's wilde verschijnen omdat hij zich schaamt voor zijn lichaam. Poor Rob.
- Tijdens de receptie zong John Legend verschillende nummers. Nummers van hemzelf, maar ook van anderen waaronder ook een nummer van Kanye. Het nummer van de 'eerste dans' van Kanye en Kim was 'At Last'.
- Jaden Smith zoon van Will Smith en een/de vriend van Kylie was ook aanwezig tijdens het huwelijk van Kim en Kanye.
- Aan het eind van het feest was er een groot vuurwerk.
- Kim en Kanye zijn gisteren al op huwelijksreis vertrokken, het schijnt dat het een kort tripje wordt van slechts vijf dagen. Komend weekend worden ze alweer verwacht op het huwelijk van de stylist van Kanye. Baby North is niet mee, die werd zondagochtend bij Oma Kris gespot. De locatie van de huwelijksreis? Er wordt gezegd een groot landgoed in Ierland. Hmm.. Ierland, hadden we niet achter Mr. and Mrs. West gezocht! Maar heel vreemd is het niet. Kris en Bruce gingen op huwelijksreis naar Ierland in 1991 en in 2012 vierden Kim en Kanye Kanye's verjaardag in Dublin.
- Kim's 78-jarige oma MJ was er ook, het was haar eerste keer in Parijs zoals Kim liet weten op Instagram.
- Kim werd naar het altaar gelopen door haar stiefvader Bruce Jenner. 
- Tijdens het diner gaf Kanye een speech van ruim 20 minuten. Ook Kris en Bruce zouden een speech gegeven hebben. Het gerucht gaat dat de speech van Bruce het meest emotioneel was, er vloeiden zowel bij Kim als Bruce tranen.

Wat vind jij van de extravagante bruiloft van Kim en Kanye? Zeg jij, dat geld hadden ze een stuk beter kunnen besteden, WAT EEN ONZIN! Of geniet je stiekem wel van 'het sprookje'?

Bronnen: Daily Mail, E! News & Huffingtonpost
Bron beeld: Instagram