Miley: "Zoen met andere meisjes en word dronken"

News door Emma

Miley heeft haar concerten in Amsterdam en Antwerpen helaas moeten afzeggen wegens een ziekenhuisopname, maar de zangeres heeft haar tour weer hervat. En hoe! Tijdens haar concert in Londen droeg ze weinig verhullende pakjes en maakte ze weer veel uhhhh... ongepaste bewegingen. Daarnaast deed Miley een aantal opvallende uitspraken. "Miley moedigde iedereen aan om te zoenen met iemand van hetzelfde geslacht!", aldus iemand in het publiek.

Poor Miley... Ze moest haar tour een tijdje on hold zetten, omdat ze ziek was geworden van antibiotica. Miley moest hierdoor een tijdje in het ziekenhuis verblijven. Meteen gingen de geruchten dat er niets waar zou zijn van de antibiotica, maar dat ze eigenlijk verslaafd was aan drugs en in rehab zat. Gezien haar gedrag van de laatste tijd zouden daar weinig mensen van opkijken. Gelukkig zegt Miley dat er niks waar is van deze geruchten, ze zou nooit haar gezondheid opzettelijk op het spel zetten: "Ik ben waarschijnlijk de enige op deze tour die niet drinkt of rookt voor een show, omdat ik optreden erg serieus neem. Iemand die van de kaart zou zijn, zou nooit mijn show kunnen uitvoeren."

Pfoeee, toch fijn dat er niks van waar is! Je weet het tenslotte maar nooit, zelfs celebs van wie we het niet verwachtten hebben in rehab gezeten (Zac Efron bijvoorbeeld, hij zat een tijdje in rehab voor zijn cocaïneverslaving). Miley zei tijdens een persconferentie in Londen dat ze zich beter voelt dan ooit: "Ik zit op een roes van vitaminen, honing en lavendel. Ik heb veel geleerd over hoe ik voor mezelf moet zorgen."

De zangeres barst weer van de energie en dat kon het publiek merken. Zo spuugde de zangeres water in het publiek en droeg ze nietsverhullende kostuums. Natuurlijk is een concert van Miley niet compleet zonder controversiële bewegingen zoals het grijpen naar haar kruis en het laten zien van haar billen.

Het meest opvallende van de avond? Ze moedigde het publiek aan om te zoenen met iemand van hetzelfde geslacht en ze hoopte dat iedereen dronken was. "Miley zorgde dat mensen van hetzelfde geslacht met elkaar zoenden en liet dit zien op het grote scherm. Ze gaf een speech over dat we allemaal onszelf moeten zijn. Daarna zei Miley dat ze hoopte dat we allemaal dronken waren en veel pillen hadden genomen." aldus een bezoeker van het concert tegen DailyMail.

Niet iedereen kon de show van Miley waarderen. Claire Louise twitterde: "One of my old work friends has walked out of the Miley Cyrus show at O2 cos she was being vile and disgusting....no shock there then." Gelukkig waren er ook genoeg mensen die de show geweldig vonden, Lily Allen bijvoorbeeld. "That was basically the best thing I've ever seen #BangerzTour #MileyCyrus", schreef Lily op Twitter.

Wat vind jij van Miley's acties? Vind je het normaal dat ze zich zo gedraagt nadat ze ziek is geweest? Of hoort het gewoon bij een concert van Miley? Zou jij naar haar show willen?

Bron: dailymail, nu, mtv, yahoo
Bron beeld: gettyimages