Fashion

12x de mooiste voorjaarsjurkjes

Advertorial – De lente is officieel begonnen en dat betekent dat we nu toch echt wel een keer mogen beginnen met het opfleuren van onze garderobe. Welke trends mogen dit voorjaar niet in jouw kast ontbreken? En welke jurkjes zijn helemaal hot volgens de laatste trends? Je leest het hier!

De redactie van Jurkjes.nl heeft de leukste trends voor ons op een rijtje gezet en daar ook de leukste jurkjes bij geselecteerd. En als je goed kijkt hoeft dat helemaal niet veel te kosten, er staan al meer dan 1500 jurkjes onder de 25 euro op Jurkjes.nl!

Boho
Een bloemenkransje in het haar, tas met franjes en lekker comfortabele leren sandaaltjes. Jij bent boho klaar. Op frissere dagen maak je de boho look af met een kort leren jasje – bij voorkeur suède – of een leuk gebreid vest in een etnisch printje.

Jeane Blush € 44,95 / Dress Republic € 39,95 / Vila van € 26,95 voor € 18,95

Prachtig in pastel
Zoeter dan dit wordt het bijna niet; pastel! Van lichtroze tot mintgroen, lieflijk geel en babyblauw. Maak het geheel iets minder zoet door te combineren met stoere boots en een leuk hoedje.

Even & Odd € 49,95 / Elise Ryan van € 55,95 voor € 16,95 / Vila € 54,95

Flower power
Al jaren zijn ze populair en ook dit jaar mogen we de bloemenjurkjes weer uit de kast trekken. En wat schreeuwt nou meer lente dan een bloemenjurkje?! Maak het geheel iets minder tuttig door te combineren met leren details zoals schoenen, jasje en een riempje.

Dress Republic € 19,95 / Oneness € 32,95 / Forever21 € 15,75

Van maxi naar midi
Hoewel de maxi nog altijd hot is heeft hij een concurrent erbij: de midi! Net zo leuk en vaak net wat makkelijker! Doet het goed met een cropped jasje.

Asos € 60,65 / Asos € 40,43 / Forever21 € 23, 75

Welk jurkje vind jij het leukst?