Shopping: de leukste kersttruien!

Fashion door Redactie

Thank god it’s Friday! Het weekend staat voor de deur en we kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Tijd voor een flinke dosis fashion van onze grote zus Fashionscene.nl. Zij zetten iedere vrijdag weer een fashionable artikel voor je klaar waar ze de nieuwste trend of musthave uitlichten. Deze week: alles over kersttruien oftewel de Christmas jumper!

Over een paar weken is het alweer kerst: een mooie boom, lekker eten, feestjes en misschien ook cadeautjes, het fijne kerstgevoel zit er bij ons goed in! Een beetje sneeuw zou de gezellige kerstdagen helemaal compleet maken. Wat natuurlijk niet mag ontbreken is een mooie kerstoutfit. Eerder kon je al lezen over jumpsuits en uitgaanstasjes, maar deze week gaan wij voor een comfy item, namelijk een kersttrui!

Een kerstoutfit betekent niet voor iedereen glitter & glamour en als je dan toch thuis zit met familie is een warme, vrolijke kersttrui nét zo leuk. Wij vonden geweldige varianten met pinguïn-, rendier- en sneeuwpopprintjes. Je kunt het zo gek niet verzinnen, maar vrolijk word je er in ieder geval wel van. Happy christmas shopping!


Beeld: Pinterest


New LookNelly


H&M - H&M


ASOS - ASOS  


New LookNew Look


New LookNew Look

Ga jij een kersttrui kopen? Welke vind je het leukste?