Series & Films

Beautyblunders hersteld in 'Last Chance Salon'

Geblondeerd haar, opgepompte borsten, fake tan... Zie je het al voor je? Elk jaar besteden we met z'n allen miljarden euro's aan ons uiterlijk. Van haarverf en tatoeages tot zelfs operaties, we doen er (bijna) alles aan om er beter uit te zien. Maar niet elke verandering is een verbetering. Een verkeerde tatoeage of mislukte borstvergroting kan al voor veel drama zorgen en het uiterlijk van iemand voorgoed verpesten. Tot nu dan. In het programma ‘Last Chance Salon’ op TLC wordt ervoor gezorgd dat deze beautyblunders permanent ongedaan worden gemaakt.

Als je al kijkt naar Hollywood -we noemen Pamela Anderson en Kim Kardashian- dan zie je genoeg mensen die bakken met geld hebben uitgegeven aan hun uiterlijk. Je geeft al dit geld uit om er daarna beter uit te zien, maar soms is het resultaat niet zoals je het had beoogd. In een aantal gevallen mislukt de behandeling met alle ellende van dien. 

Implantaten die zijn gaan ontsteken, tepels die boven de beha uitkomen of een neus die drie jaar na een correctie nog steeds rood en opgezwollen is. ARGH, wat een ramp! Maar ook zoiets als een mislukte haarspoeling is echt niet leuk en daar kan je super onzeker van worden. 

Gelukkig hoeft je uiterlijk niet voorgoed verpest te zijn, in het TLC-programma 'Last Chance Salon' worden deze beauty blunders eindelijk ongedaan gemaakt. Plastisch chirurg Vik Vijh, haarstyliste Skyler McDonald en dermatoloog Sam Bunting bieden een laatste kans op herstel. Want wie mooi wil zijn, hoeft echt niet altijd pijn te lijden. 

In dit seizoen zijn er ook Nederlandse cases te zien! In aflevering 1 zien we de half Nederlandse, half Australische Brett. Hij droomde ervan om een super goed lichaam te hebben en kreeg borstimplantaten om een borstkasvergroting te realiseren. Zijn operatie leek helemaal geslaagd, totdat een van de twee borsten begon te ontsteken en verwijderd moest worden. In aflevering 3 vertelt de Nederlandse Elsbeth haar verhaal. Zij heeft een tatoeage laten verwijderen, maar heeft er een veel erger litteken voor terug gekregen.

Wij kunnen niet wachten om het programma te zien! Het is goed dat er ook een programma is dat aandacht besteedt aan het feit dat sommige behandelingen niet altijd goed uitpakken. En het is altijd leuk om te zien dat mensen weer blij zijn met hun uiterlijk :-). 

Last Chance Salon is vanaf 16 december tien maandagen lang om 21.00u te zien bij TLC.
Meer weten over TLC en haar programma's? Kijk hier

LOVE dit artikel
7 meiden hebben deze blog geloved