Beauty

Een complete last minute kerstlook

4

Happy Christmas! Maar wow, waar is de tijd gebleven?! Je hebt nog niet eens over je outfit na kunnen denken. Laat staan wat je met je haren doet en welke make-up je opdoet. Oke... en nu? Last minute survival tips om de feestdagen classy door te komen natuurlijk! Girlscene geeft je de laatste tips om van top tot teen feest proof te zijn.

Begin bij het begin en zet de douche aan. Laat de warme stralen op je vallen en begin met je beauty routine...


bron

Was je haren
Haar valt meestal beter als het schoon is, dus pak de shampoo maar bij de hand en masseer je hoofd totdat er geen vuiltje meer op ligt.

Scheer je benen
Je wilt niet dat je beenhaar door je panty heen gaat, toch?

Was je gezicht en lichaam
Voordat je make-up aanbrengt is het belangrijk om met een schoon canvas te beginnen. Was je gezicht en doe je lichaam ook meteen.

Douche uit, deodorant op en kleding aan. Whats next?

Outfit
Oh ja, de outfit. Dat was nog een lastig puntje. Ook dit jaar wil je er weer stralend uitzien, maar tijd om te winkelen is er niet. Dus duik je kast in en kijk met welke items je een goede outfit neerzet. Laat je inspireren door lookbooks van grote webshops, zoals H&M, ASOS en Nelly. Of recycle je outfit van vorig jaar en maak het opvallend met een paar statement sieraden! Mocht je echt niet weten wat je aan moet trekken, kies dan je meest comfortabele jeans en een kersttrui (of onesie). 


Alles is van H&M

Met (een van) de bovenstaande items maak je een outfit. Doe een gouden riem om een jurkje om de taille te accentueren. Of draag een leren broek om de look minder casual te maken. Pak een mooi jasje erbij voor wanneer je het koud krijgt en trek een paar opvallende hakken aan. 


Kies anders voor je favoriete pailletten top of je mooiste skater skirt

Haar
De volgende vraag is wat je met je haren doet. Los, vast, misschien een beetje van allebei? YouTube is de beste manier om snel inspiratie op te doen. Girlscene's favorieten zijn losse krullen of een mooie vlecht. 

Voor meiden met (half) lang haar:

Heb je kort haar? Dan is onderstaande video misschien iets voor jou!

 


bron

Make-up
Bijna klaar! Je hoeft alleen nog maar make-up en nagels te doen. Een betaalbare kerstlook maken is niet heel lastig! Girlscene gebruikt hiervoor NYC make-up. Of laat je inspireren door celebrity make-up looks zoals Kylie Jenner, Ariana Grande en Miley Cyrus!


bron

Nagels
Vergeet de nagels niet! Welke kleur draag jij dit jaar tijdens de feestdagen? Girlscene zette eerder al 15 winterse lakjes op een rij, maar je kunt ook gaan voor felle - simpele - nailart, zoals Pupa Crazy Crystals. When in doubt wear red! Het wordt niet meer kerstig dan met rode glitter nagellak. 

Fijne feestdagen!

Ben jij klaar voor kerst en nieuwjaar? 

LOVE dit artikel
17 meiden hebben deze blog geloved