Real life

Girls issues: Onzeker over borsten

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij proberen je te helpen. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Wij helpen! Deze keer een meisje dat onzeker is over haar borsten.

Ik lees jullie artikelen elke dag en haal daar hele goede tips uit. Maar ik zit een probleempje. Ik heb cup 85c en ik heb heel erg het gevoel dat mijn borsten heel erg hangen. Dit vind ik zelf heel lelijk. En ben daar dan ook heel onzeker over. Ik heb nog geen vriend, maar misschien straks wel. En wat als hij dit ook heel lelijk vindt. Kan ik hier zelf wat aan doen of niet. – Anoniem


bron
Fake it until you make it! Een goede push up bh doet al wonderen. 😉

Lieve Anoniem,

Wat vervelend dat je je onzeker bent over je borsten. 85C is een mooie maat waar je niet onzeker over hoeft te zijn! Wees trots op wat je hebt en hoe je lichaam eruitziet, aangezien je er niets aan kunt veranderen. Tenzij je onder het mes gaat wat wij niet aanraden als je geen lichamelijke problemen krijgt door je borsten.

Je zegt zelf dat je het gevoel hebt dat je borsten erg hangen. Maar is dit in werkelijkheid zo? En zo ja, dat maakt niet uit. Als je met een jongen bent kijkt hij daar heus niet naar in the heat of the moment. 😉 Vaak zijn meiden onzeker over van alles en nog wat, terwijl jongens het letterlijk niet eens ZIEN. Zoals ongelijke borsten, borsten die hangen of cellulitis… Iemand gaat je niet om je borsten afwijzen. Het is juist fijn dat je helemaal jezelf kunt zijn bij je (toekomstige) vriend en ‘imperfecties’ er niet toe doen. Je hebt een mooie cupmaat, dus maak je er geen zorgen over.

Maar in de tussentijd heb je nog wel last van de onzekerheid. Er zijn natuurlijk een paar tips en tricks om je borsten te liften als het ware. Wat dacht je van een goede push up bh? Wij durven te wedden dat iedereen jaloers is op het effect dat je krijgt van een goede bh. Kies altijd ondergoed dat jouw lichaam en borsten ondersteunt. Persoonlijk geloven wij niet in middeltjes en natuurlijke producten om je borsten te liften. Je kunt wel elke dag je lichaam insmeren zodat de huid lekker soepel blijft en als je uitgaat kun je highlighter en bronzer aanbrengen om de vorm van je borsten beter uit te laten komen.

Verder willen we je meegeven dat je je niet druk hoeft te maken over je borsten. Geen een vrouw heeft de perfecte borstjes en jongens kijken al helemaal niet zo nauw. Zeker niet als ze veel om je geven. Soms moet je leren leven met de dingen die jij als imperfectie ziet en je lichaam accepteren zoals het is. Gezondheid is belangrijker dan de buitenkant, toch?

Liefs,
Girlscene