Beauty

Tutorial: betaalbare kerst make-up look met NYC

Wil je er tijdens de feestdagen extra goed uitzien zonder een fortuin uit te geven? Geen probleem! Er leuk uitzien hoeft niet veel geld te kosten, daarom maakte Girlscene een kerst make-up look met betaalbare producten van NYC. In de NYC collectie zitten alle make-up producten die je nodig hebt voor een glamorous look. Ben je benieuwd welke look Renée maakte? Kijk dan verder.


Dit zijn de producten die je nodig hebt voor deze make-up look:
HD Color Quattro Eye Shadow in 797 Gothic Harlem € 3,99
High Definition Felt Tip Eyeliner € 2,99
Big Bold Mascara € 3,99
Expert Last Lip Color in 432 Red Rapture € 2,99
Expert Last Nail Polish in 119 City Blackout € 2,99
Rock Muse Smoky Top Coat € 2,49
 

Oké, laten we beginnen! Breng de basis make-up aan, zoals foundation, concealer, poeder, blush, bronzer en highlighter – je hoeft niet alles op te doen πŸ˜‰ – en vergeet je wenkbrauwen niet bij te werken. Dit maakt de look op het einde compleet. Om de oogschaduw goed op z'n plek te houden raad ik je aan om oogschaduwbasis aan te brengen. Ik gebruik NARS Pro Prime, maar een betaalbare variant vind je gewoon in de drogisterij. 


Breng met een platte kwast de lichtste kleur aan onder de wenkbrauw en de binnenkant van het oog. Dit geeft je een frisse en wakkere blik en highlight het oog.


Draai de platte kwast om. De lichtgrijze kleur gaat vervolgens op het midden en buitenkant van het ooglid tot de arcadeboog.


Pak een fluffy blendingkwast bij de hand en plaats de donkergrijze kleur in je crease (arcadeboog). Je crease vind je door recht te kijken en de kwast in de 'holling' van het oog te drukken. Het is de plooi boven het ooglid. Zorg ervoor dat je de kleur hoog genoeg aanbrengt, zodat je de grijze oogschaduw ziet als je je ogen open hebt. 

Breng met een dunne eyeliner kwast of een wattenstaafje de kleur onder je ogen aan.

Is de lichtgrijze kleur op je ogen vervaagd? Dan kun je prima nog een laagje aanbrengen.


Voor een subtiele look gebruik je de zwarte oogschaduw in het doosje om een lijntje langs je bovenste wimperrand te zetten.


Of ga voor de felt tip eyeliner als je vloeibare eyeliner mooier vindt. 

Krul je wimpers en ga los met mascara. Ik gebruik twee lagen voor mijn bovenste wimpers en een laag voor mijn onderste wimpers. 

Tip: breng extra concealer aan onder je ogen. Als donkere oogschaduw onder je ogen valt zie je er al snel moe uit. Concealer laat je er net even wat frisser uitzien! Wil je een make-up look die geschikt is voor 's avonds? Zwarte oogpotlood op je waterlijn maakt je look avondproof. Zelf kies ik voor een neutrale kleur, omdat ik kleine ogen heb en deze kleur mijn ogen groter laat lijken. 

Danique testte de GOSH BB Skin Perfect Kit in 002 Medium (€ 9,99).


Zonder concealer


Links concealer onder de ogen, rechts niet


Expert Last lippenstift van NYC is geschikt als je wilt dat lippenstift lang blijft zitten, zoals tijdens een kerstdiner. Red Rapture is een mooie diep rode kleur die je lippen een beetje staint

En dan de nagels. Tijdens de feestdagen hou ik wel van een glittertje hier en daar, en mijn nagels sla ik nooit over. 


Een laag City Blackout / Een laag Red Hot


Twee lagen NYC City Blackout…


… met de Red Hot topcoat over de zwarte nagellak heen.

Ga jij deze kerst make-up look uitproberen?