30 day shred resultaten

Health door Emma

Afgelopen zomer schreven wij over 30 day shred; een methode waardoor je in 30 dagen helemaal strak zou kunnen worden. Oftewel: in een maand heb jij een bikinibody! Het was een echte hit, want wie wil dat nou niet? Maar of het nou echt werkt... Wij hebben een aantal resultaten voor je uitgezocht en we moeten zeggen: wow! 

Let op: 30 day shred is alleen effectief als je ook gezond eet. De mensen met goed resultaten hebben ongetwijfeld ook goed en met mate gegeten. Als je elke dag patat eet kom je er natuurlijk niet ;-). 


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron

Voordat je helemaal enthousiast bent over 30 day shred, moet je weten dat het niet allemaal rozengeur en manenschijn is. Dit zijn veel voorkomende klachten: 

Pijnlijke knieën
Dit is een veel gehoord probleem bij 30 day shred. Het is aan te raden om goede schoenen te kopen, anders krijg je al snel pijn als je het geregeld doet. Als je sowieso zwakke knieën hebt, dan is het misschien beter om een andere work-out te doen. Wil je het toch doen? Overleg dan even met je dokter of fysiotherapeut. 

Niet genoeg beweging
De oefeningen van 30 day shred duren 20 minuten, sommige mensen vinden dit te kort. Ze willen bijvoorbeeld meer cardio training. Je kunt bijvoorbeeld twee levels op een dag doen of je kunt erbij hardlopen om meer beweging te krijgen

Saai
30 day shred moet je -zoals de naam al zegt- gedurende 30 dagen doen en na verloop van tijd kunnen de oefeningen weleens gaan vervelen. Als je alle levels zat bent, dan kun je voor een dag een andere work-out doen. Jilian Michaels (bedenker van 30 day shred) heeft ook andere dvd's met andere oefeningen, deze duren echter langer dan een level van shred. Wat ook kan helpen: schakel het geluid uit en zet je eigen muziek op. 

Heb jij 30 day shred gedaan? Wat zijn jouw ervaringen? Deel ze hieronder.