Celebs

10 up-and-coming models die je in de gaten moet houden

Doutzen Kroes, Kate Moss, Lara Stone, Tyra Banks.. We kennen ze allemaal; maar ken jij de volgende tien up-and-coming modellen al?! De modellen die je in de gaten móet houden. Zit hier de nieuwe Cara Delevingne tussen? Kijk snel verder en beoordeel zelf!

Sissi Hou komt uit China, er komen niet veel topmodellen uit China, maar Sissi wordt veel gevraagd. Ze heeft shows gelopen voor Tibi en Kenzo. 


Talis Kyra komt uit België. Het één meter tachtig lange model zit bij modellenbureau Supreme. Ze liep shows voor Balenciaga, Vionnet, L'Wren Scott en DAvid Koma. Maar Talis is niet alleen maar 'beauty', ze heeft duidelijk ook de brains, ze heeft een master in Civil Engineering & Architecture.

De 19-jarige Zlata Magnafic komt uit Bosnië, maar haar modellenbureau bevindt zich in Parijs. Zlata deed campagnes voor Versace Jeans en Versus. Ze liep shows voor Celine, Acne, Chloe, Chanel, Valentino Jil Sander en heel veel meer! 

Kristine Froseth verdeelt haar tijd tussen New Jersey en Noorwegen. Ze deed campagnes voor Prada en H&M en liep een show voor Prada. Ze is 'maar' 1.72 en is dus eigenlijk ietwat aan de kleine kant om model te zijn, maar haar hoofd spreekt zo goed aan dat iedereen met haar wegloopt.

Lauren English komt uit Canada en heeft een campagne gedaan voor Strenesse. Ze deed shows voor Elie Saab, Céline en Balenciaga.. niet de minste namen. Ze heeft een super dik contract met Céline, dus ze zit voorlopig gebakken.

De één meter achtenzeventig lange Duitse Lena Hardt heeft een campagne gedaan voor Etro. Ze heeft de catwalk gelopen voor designers Giles en Richard Nicoll en deed lookbooks voor Balenciaga.

Gracie van Gastel komt uit Canada, maar aan haar achternaam zien we dat ze vast wel ergens Nederlands bloed moet hebben. Ze wordt vertegenwoordigd door Ford Models, liep shows voor Hermes, Chanel en Saint Laurent en is de muse van Hedi Slimane.

Holly Rose komt uit Auckland, Nieuw Zeeland. Ze staat bekend om haar schattige baby doll gezicht en liep onder andere shows voor Valentino, Elie Saab en Prada. 

De 19-jarige Brits/Keniaanse Malaika Firth gaat lekker! Ze is nog maar net bezig, maar heeft nu al campagnes voor Prada en Burberry gedaan. Op de catwalk is ze iets minder te zien, want Malika is 'maar' 1.75m, wel liep ze de catwalk voor Prada. 

De één meter tachtig lange Carla Ciffoni komt uit Argentinië. Haar moederbureau is IMG Paris en ze deed onder andere al een campagne voor Pablo Ramirez. Ze liep catwalks voor Chanel Haute Couture, Miu Miu, Acne en Dries van Noten. 

Welk model ga jij in de gaten houden? 

Bronnen: The Cut / NYLON