Celebs

Zien: Maxime Meiland blundert met enorme fout op Instagram

Maxime Meiland

Maxime Meiland heeft inmiddels twee kinderen, een man en zelfs haar droomhuis gekocht. Dat de jongste Meiland-telg een luxe leventje heeft dat weten de meeste waarschijnlijk wel, daarom delen de twee ook regelmatig leuke kiekjes op Instagram. Toch blundert Maxime Meiland nu met een enorme fout.

Maxime en Leroy

We kennen Maxime Meiland natuurlijk allemaal van de realityshow ”Chateau Meiland”. Al acht seizoenen kunnen mensen genieten van de spraakmakende familie en hun luxeleventje. Maxime staat dus al een enige tijd in de spotlights. De blondine is inmiddels getrouwd samen met haar man Leroy en runt met haar ouders het bedrijf ‘Code Rose’. Maxime geniet dus volop van haar luxe leventje en deelt dan ook regelmatig leuke kiekjes van haar prachtige gezin op Instagram. Speciaal voor Moederdag had Leroy een aantal foto’s geplaatst, maar zijn volgers zagen meteen een enorme fout in de foto.

Photoshop fout

Op Moederdag wilde Leroy zijn vrouw Maxime graag even in het zonnetje zetten. Daardoor had hij een fotoshoot geregeld met het gezin. Leroy deelde vervolgens de onwijs schattige kiekjes op zijn Instagram, toch zagen veel volgers gelijk een enorme photoshop fout. Op de tweede foto uit de reeks was namelijk te zien hoe de kinderen aan het schommelen waren. Maar als je goed kijkt zie je dat er een groot deel van de paal, aan de rechterkant van de foto, ontbreekt.

Lees ook:
Maxime Meiland over gewicht: ‘Ben zo aangekomen door spiraal’

Reacties

Veel volgers reageerden daarom ook massaal op de bewerkingsfout. “Wat gebeurt er op foto 2 met die houten paal?”, is er te lezen in de comments. En ook: “Paal left the chat”, reageert een van de volgers. Maxime en Leroy hadden de foto gelijk verwijderd na alle reacties op de fout. Volgende keer toch even iets beter opletten, dus ;-).

Beeld: Instagram: @Maximemeiland

Must reads 👀