Beauty

L’Occitane SHEA protects with LOVE

Heerlijk ruikende producten in een limited edition verpakking… L'Occitane brengt haar sheaboter bestsellers opnieuw uit in combinatie met Flowers of Love: verleidelijke geuren van roos, jasmijn en violet met shea. Het klinkt als een match made in heaven. Met deze verzorgende producten kom je de winter door!


Shea butter (sheaboter of galamboter) producten doen het de laatste jaren goed. De sheaboter beschermt en voedt de huid. Het is een dikke substantie die de huid – zeker in de winter – zacht en soepel houdt. L'Occitane brengt eind oktober de shea butter bestsellers uit, maar ze geven er tegelijkertijd een twist aan. De Flowers of Love, bestaande uit Rose Tenderness, Passionate Jasmine en Subtle Violet, in combinatie met de sheaboter is perfectie in een verpakking voor liefhebbers van bloemgeuren. De funky vrouwelijke vormgeving van deze collectie vrolijkt je op tijdens koude winterdagen. En ook niet onbelangrijk: het is limited edition. 

L'Occitane SHEA protects with LOVE bestaat uit de volgende verzorgende producten:
– The greatest love of all handcrème
– The smoothest caress handcrème
– The softest embrace bodycrème
– The sweetest kiss lippenbalsem
– The strongest commitment zeep


The greatest love of all handcrème
Een megatube handcrème met 20% sheaboter. Daar overleef je de winter mee! Deze klassieker ruikt heerlijk naar Niveau zonnebrandcrème. Je hebt maar een klein beetje nodig om je handen te voeden. Het trekt snel in de huid en de crème laat je achter met zachte handen. 

150 ml voor € 19,50.


The smoothest caress handcrème
De musthave handcrème in een handige meeneemverpakking en een betere prijs. We like! Ook deze handcrème bevat 20% sheaboter. Na het gebruiken van deze crème zijn zelfs ruwe handen weer verzorgd. Verkrijgbaar in de Flower of Love geuren.

30 ml voor € 7,50.


The softest embrace bodycrème
Een volle crème die elk droog plekje op je lichaam verzorgt… De geur Rose Tenderness werkt kalmerend en ontspannend. Het is een rijke bodycrème met 25% sheaboter – dat is best veel! -, dus een droom voor iedereen met een heel droge huid. Ook verkrijgbaar in de andere Flower of Love geuren.

100 ml voor € 17,-.


The sweetest kiss lippenbalsem
The sweetest kiss lippenbalsem is een biologische Fair Trade balsem. Door de sheaboter worden je lippen een lange tijd verzorgd. De lippenbalsem blijft een lange tijd op de lippen, waardoor het ideaal is om op te doen voordat je gaat slapen of fietsen. De lippenbalsem is ook verkrijgbaar in de andere Flower of Love geuren.

15 ml voor € 9,50.


The strongest commitment zeep
De opbrengst van dit lekker ruikende zeepje gaat naar mensen in ontwikkelingslanden met een visuele handicap, zoals blindheid. De zeep heet niet voor niets solidariteitszeep. 100% van de opbrengst gaat namelijk naar projecten om ooggezondheid in ontwikkelingslanden te verbeteren. Door deze zeep te kopen steun je dus een goed doel. En dat voor maar twee euro. 🙂

50 gram voor € 2,-

Over L'Occitane Shea producten
De oprichter van L'Occitane en Provence bezocht begin 1980 Burkina Faso. Daar maakte hij kennis met sheaboter of galamboter, hoe je het wilt noemen. Sindsdien werkt L'Occitane samen met meer dan 100 vrouwen in Burkina Faso om duurzaam sheaboter te ontwikkelen. Hierdoor is L'Occitane de belangrijkste invoerder van de traditionele shea butter uit Burkina Faso. Door de sheaboter producten van L'Occitane te kopen betaal je voor een goed product. De vrouwen krijgen een eerlijke prijs voor hun werkzaamheden.

De L'Occitane Shea protest with LOVE is vanaf eind oktober verkrijgbaar. 

Ga jij de L'Occitane producten proberen?