Wie rockt de look?

Celebs door Fleur
Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. Wij zetten elke week vier verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look?


 
Rockchick Rihanna heeft weer een nieuwe coupe en laat deze graag overal zien. Ze is tegenwoordig weer een krullenbol! Haar outfit tijdens een etentje in New York bestaat uit een ripped skinny jeans en oversized zwart T-shirt met witte print (met o.a. de tekst 'FAME'). Met haar grote zonnebril (want hé, het is avond), stoere oorringen en zilverkleurige sandaaltjes is ze helemaal haar rockende zelf. 
 
Katy Perry ging deze week duidelijk voor comfort. In een grijze jogging-outfit en All-Stars werd ze op de gevoelige plaat vastgelegd. In haar hand houdt ze een groot grijs-zwart vest vast en om haar hoofd draagt ze een grijs-zwarte haarband. Zou de tas op haar rug toevallig óók grijs met zwart zijn? 
 
Kelly Rowland is looking good! Helemaal afgetraind en happy struinde ze deze week rond in Hollywood. Tijdens een shoppingtripje zag ze er dan ook fashionable uit in een geprinte harembroek, wit topje en zilveren hakken. Zo kan ze mooi haar gespierde armen en schouders showen waar ze zo hard voor getraind heeft de laatste tijd!
 
Hayden Panettiere koos deze week voor donkere jeans met grijs. In een donkere skinny, simpele grijze top en een riempje om haar heupen werd ze gespot. Ze maakte haar outfit af met korte grijze laarsjes met gespen en een shoulder-bag.

Wij zijn benieuwd! Wie rockt volgens jou de look en welke niet?