Win: 5x Happy People non-alcoholisch cocktailpakket t.w.v. € 50,00 [afgelopen]

Winnen door Fleur

Het is zomer en dan doen we niets liever dan zonnen, afspreken met vriendinnen en de heerlijkste fruitige en frisse zomerdrankjes drinken. Het liefst alle drie tegelijk! Ook 's middags zou je weleens een heerlijke cocktail willen, maar dan zonder de alcohol! Happy People heeft hiervoor de perfecte oplossing: er zijn nu drie nieuwe (alcoholvrije) cocktail-juices in de smaken Mojito, Piña Colada en Cosmopolitan. Wij mogen vijf volledige cocktailpakketten weggeven t.w.v. €50,-!

Happy Cocktails

Met de Happy People Cocktails waan je je meteen in tropische sferen! Deze heerlijke alcoholvrije juice cocktails zijn ideaal voor een middagje met vriendinnen of feestjes. De juice cocktail is er in drie varianten: Mojito, Piña Colada en Cosmopolitan. Ze zijn gemixt van vers fruit als limoen, ananas, cranberry, kokos en nog veel meer, maar dan zonder alcohol! Laat je verrassen; don't worry, be happy! De pakken sap zijn verkrijgbaar voor €1,99 bij de grotere supermarkten van Jumbo, DEEN en C1000, je vindt ze dan bij de ongekoelde sappen!

Mojito: De Mojito is een van Cuba´s oudste cocktails. De naam komt van het Afrikaanse woord ´Mojo´, wat charme betekent. Mojito is een combinatie van zoetheid, verfrissende citrusvruchten en overheerlijke munt. Happy People wil graag iedereen kennis laten maken met de echte Mojito smaak, maar dan zonder alcohol. Het resultaat is fenomenaal, 't voelt als een Cubaanse ondergaande zon in je glas! Piña Colada: De geschiedenis van de Piña Colada brengt ons terug naar het jaar 1954 waar deze cocktail werd ontwikkeld voor beroemde acteurs en celebs die een luxe hotel bezochten in de Caribe. Na drie maanden van intensief mengen, schudden en experimenteren was de eerste Piña Colada geboren! Happy People wil graag iedereen de originele smaak van Piña Colada laten ervaren, maar dan wel zonder alcohol. Het resultaat is verbluffend! Met deze cocktail waan je je in de tropen en droom je weg met de sappige mix van ananas en kokos. 


♥ Cosmopolitan: Deze juice cocktail is in de jaren '70 is ontstaan door diverse barmannen die onafhankelijk van elkaar deze unieke smaakcombinatie mixten. Door de TV-serie "Sex and the City" is de cocktail uiteindelijk echt populair geworden! Inmiddels is het een van de meest door vrouwen gedronken cocktails in bars en clubs over de hele wereld. Happy People wil graag iedereen de originele Cosmopolitan smaak laten ervaren, echter zonder alcohol. Het resultaat mag er zeker zijn met deze echte fruitcocktail van cranberry en limoen. Laat je verrassen door deze smaakvolle cocktail en waan je in je hangmat in de tropen!! 

Wat kun je winnen?

In het pakket zit alles om de heerlijkste non-alcoholische cocktails te bereiden! Alle ingrediënten zijn aanwezig om de drie verschillende cocktails helemaal zelf te maken. Het pakket bevat: 

Mojito
2 x 1 liter Mojito non-alcoholische juice cocktail
2 Mojito longdrinkglazen
Limoen
Verse munt

Piña Colada
2 x 1 liter Piña Colada non-alcoholische juice cocktail
2 Piña Colada glazen
Verse ananas
Sinaasappel

Cosmopolitan
2 x 1 liter Cosmopolitan non-alcoholische juice cocktail
2 Cosmopolitan glazen
Limoen

· Cocktailshaker
· Cocktailrietjes
· Cocktailroerstaafjes

Wat moet je doen om te winnen?
Like de Facebookpagina van Happy People
Laat op de Happy People Facebookpagina een reactie achter onder de post over deze winactie. Hierin graag vermelden dat je meedoet aan de Girlscene winactie en aangeven waar en met wie jij gaat genieten van deze heerlijke Happy People Cocktails!
Log in op je Girlsceneprofiel
♥Laat hieronder te adresgegevens achter! (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Win') 

Laat hier je adresgegevens achter!

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.


De vijf leukste en origineelste comments winnen een van de vijf cocktailsets!