Lifestyle

Last-minute vaderdag tips

24

Morgen is het Vaderdag! De dag om jouw vader eens goed te verwennen en te laten weten dat hij de liefste papa op de hele wereld is. Maar ben jij nu heel erg in paniek, omdat je Vaderdag vergeten bent? Of omdat jouw special day in het water valt door regen? Geen zorgen, Girlscene zet wat last-minute Vaderdag tips voor je op een rij!


Bron

Liefde gaat door de maag
Welke man houdt er nu niet van eten? Wedden dat jij jouw paps super blij kunt maken met een ontbijtje op bed? Gebruik de etenswaren die je in huis hebt en probeer er iets moois van te maken. Bak bijvoorbeeld een eitje of misschien kun je wel pannenkoeken maken. Pers een sinaasappeltje uit of maak een smoothie met het fruit dat in de fruitschaal ligt. Versier het dienblad met uitgeknipte hartjes en tadaaaa!
(Je kunt er natuurlijk ook een diner van maken als het al te laat is voor een ontbijtje ;-))

Bon
Maak een mooi kaartje en schrijf daarop iets wat hij nog tegoed van je krijgt. Het is natuurlijk niet zo leuk als een echt cadeautje, maar hij weet tenminste dat jij hem niet vergeten bent. Als je een beetje je best doet op het kaartje en op de tekst, dan is dat ook een soort cadeautje ;-). Het belangrijkste is wel dat jij je aan je woord houdt, dus geef hem echt dat cadeau!

CD
Brand een CD met al zijn favoriete nummers van vroeger. Weet jij niet wat zijn favoriete muziek is? Vraag je moeder om hulp of zoek op wat de hits van toen waren. Denk aan The Rolling Stones of The Beatles ;-). Een persoonlijke voorkant maakt jouw papa-CD helemaal af. 


Bron

Gebruik je talent
Kun je goed tekenen? Knutselen? Muziek maken? Schrijven? Dansen? Gebruik je talent om je vader blij te maken. Knutsel een werkje in elkaar, draag een liedje aan hem op.. wat dan ook. Iedereen is wel ergens goed in. Elke vader vindt het leuk om te zien dat zijn dochter plezier heeft en ergens goed in is. Een onbetaalbaar cadeautje voor je vader!

Vakantieveilingen
Op vakantieveilingen heb je vaak leuke acties waar je op kunt bieden. Wat denk je van skydiven, naar een musical, high tea, paintballen, naar een pretpark? Allemaal activiteiten waar je op kunt bieden. Vaak scoor je ze ook voor een laag prijsje, dus dat is al helemaal mooi meegenomen. Dus kruip achter je computer en bieden maar!

Klusjes doen
Vaders hebben altijd wat te doen, dus waarom neem jij hem niet een paar klusjes uit handen? Denk aan gras maaien, stofzuigen, ramen lappen etc. Niet de allerleukste dingen om te doen, maar alles om je papa blij te maken toch?!


Bron

Organiseer een dagje uit
Oei, je bent Vaderdag vergeten en je bent te laat om nog een cadeautje te halen. Organiseer een leuk dagje voor jou en je vader. Maak een lange wandeling, ga samen op een road-trip, neem je vader mee uit lunchen. Als het maar een echt vader-dochterdag is. 

Oh nee het regent!
Heb jij een leuke dag georganiseerd voor je vader, maar valt het in duigen om dat het regent? Hier een aantal vervangende activiteiten die je zou kunnen doen: 
- Rommelmarkt bezoeken, aangezien die meestal op zondagochtend zijn!
- Naar de bios (hij mag uiteraard bepalen welke film)
- Bezoek een museum 
- Samen koken
- Indoor sport doen (denk aan zwemmen of squashen)
- Lekker lui op de bank, koekje & thee en een stapel goede films

Eigenlijk maakt het niet zoveel uit wat jij aan je vader geeft. Het belangrijkste is dat hij weet dat jij van hem houdt! 


Bron

Wat ga jij jouw vader geven? Heb jij nog een last-minute tip voor andere meiden? 

LOVE dit artikel
8 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

24 reacties

 • 6 jaar geleden xXMainiacxX

  een rolling stones cd omdat hij zon grote fan is en ik ook

 • 6 jaar geleden sanne-starbucks-love

  omdat hij zo van recyclen houd gaf ik hem een tas met allerlei groene spullen letterlijk en figuurlijk op de tas stond : recycle or die

 • 6 jaar geleden Bella

  Badschuim van Rituals, hij vond het heel leuk

 • 6 jaar geleden Elza's Style

  Heb een pinkpop pet gegeven, hij was zo blji als een klein kind

 • 6 jaar geleden Sugarcube

  Die laatste foto omg♥♥♥

 • 6 jaar geleden Marjoleinkusj

  ik heb samen met mn broertje cupcakes gemaakt en vervolgens met marsepein een blouse gemaakt. daarna hebben we allemaal verschillende foto's op sateprikkertjes geplakt en die erin gestoken! hij vond het heel erg leuk c:

 • 6 jaar geleden believe in yourself

  die laatste foto is echt lief!

 • 6 jaar geleden Krullerd

  @Marieke: oei, ehm. Misschien kun je iets online kopen? Tickets voor een concert van een band die hij leuk vindt bijvoorbeeld? Dan gaan jullie met z'n tweeen. Die hoef je alleen maar te betalen en uit te printen namelijk.

 • 6 jaar geleden Ieniemienie

  rommelarkten zijn toch meestal buiten... of ligt dat aan mij

 • 6 jaar geleden Damon_master_piece

  ik heb v&D bon voor me vader gekocht...

 • 6 jaar geleden Marieke

  kan iemand mij aub helpen. mijn vader werkt in het buitenland . maar nu hoorden we vandaag (zaterdag) dus dat hij deze avond al moest vliegen en dus morgen middag in huis is. iemand tips want alle winkels zijn dicht

 • 6 jaar geleden Floralscents

  Heh ik dacht al dat ik mijn kaartje te vroeg aan hem had gegeven maar in België was het dus toch wel vorige week vaderdag

 • 6 jaar geleden Nastydeer

  Die laatste foto is zo cute!!

 • 6 jaar geleden bo-ise

  Heb spullen gehaald voor in de douche. Met moederdag doe ik veel meer maar dat komt omdat ik opgegroeid ben met mijn moeder en niet met mijn vader.

 • 6 jaar geleden Madame

  Ik ben 14 dus ik kan nog niks bestellen op internet met mn rekening, dus ook niks van vakantieveilingen.. best balen

 • 6 jaar geleden Angelxb

  Precies wilde precies zeggen wat jij zei @inseparable !!

 • 6 jaar geleden inseparable

  @MissHoran en Inge, je hebt ook overdekte rommelmarkten hè, in van die hele grote hallen.

 • 6 jaar geleden KeyChain

  Hetzelfde als Serena (':

 • 6 jaar geleden DAYLIGHT

  Vaderdag was in België vorige week al :p maar dat zijn dan al tips voor volgend jaar

 • 6 jaar geleden Serena

  ik ben nou niet zo close met mn ouders ze schreeuwen alleen maar

 • 6 jaar geleden MissHoranXXX

  Rommelmarkt in de regen?

 • 6 jaar geleden Inge

  Heb jij een leuke dag georganiseerd voor je vader, maar valt het in duigen om dat het regent? Hier een aantal vervangende activiteiten die je zou kunnen doen:

  - Rommelmarkt bezoeken, aangezien die meestal op zondagochtend zijn!

  Leuk, zo'n rommelmarkt in de regen!

  Voor de rest een leuk artikel hoor

 • 6 jaar geleden ---

  die laatste foto

 • 6 jaar geleden Susan

  Heb een kaart gemaakt, ik vind hem best wel leuk geworden! Ik heb stukken gras uit tijdschriften geknipt, en daarna letters eruit gesneden: You're better than a hole-in one

  xx

 1. 1