Een actieve zomervakantie!

Travel door Redactie

We leven altijd toe naar de vakantie. Lekker bakken op het strand, geen zorgen meer over huiswerk en gewoon plezier maken! Maar vakantie betekent echt niet dat wij alleen maar stil willen zitten. Simi Reizen biedt actieve jongerenvakanties aan die je nooit meer zult vergeten. Wat is jouw bestemming deze zomer?

Alle vakanties van Simi zijn actieve vakanties. Op elke bestemming zoeken zij de beste activiteiten, zodat jouw reis onvergetelijk wordt. Denk aan overnachten in een grot of een vrije val maken! Je slaapt op comfortabele campings wat betekent dat er goede faciliteiten, draadloos internet en in de buurt van een stad/dorp. Alle activiteiten en maaltijden zijn verzorgd, dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Op reis is het geen moment saai, want je doet elke dag wat anders.  Simi Reizen werkt met leeftijdscategorieën 12-15 jaar, 16-19 jaar, 19-22 jaar en 23-28 jaar. Zie hieronder welke reis het best bij jou past!

Jongeren 12 - 15 jaar (met Girls only week!)

Adventureweek Tsjechië
Een vol programma met avontuurlijke activiteiten, maar ook een bezoek aan Praag en heel veel fun in de avonden tijdens deze 8-daagse jongerenreis Tsjechië. Mountainbiken, speleologie, kanoën en een mooie treinreis dwars door Duitsland zijn de ingrediënten voor dit geweldige avontuur!

Survivalkamp Ardennen
De Ardennen zijn natuurlijk HET gebied voor de ultieme survival vakantie. Voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar organiseren we in de Ardennen een topvakantie met uitdagende activiteiten. Een 6-daags survivalkamp met heel veel hoogtepunten, georganiseerd vanuit een gezellig groepshuis!

16 -19 jaar, 19-22 jaar en 23-28 jaar

Jongerenreizen Kroatië
Zon, zee, stand, feest en actie! Kroatië biedt het allemaal. Met een camping rechtstreeks aan het strand en top activiteiten als zeekajakken, snorkelen, raften en een luxe boottocht maken deze vakantie top!

Jongerenreizen Slovenië
Slovenië is DE bestemming voor jongeren die gek zijn op actie en    avontuur. Raften, canyoning, speleologie, parapenten, alles is mogelijk vanuit onze gezellige camping in Bovec. Een jongerenvakantie met afwisseling, unieke activiteiten en heel veel outdoor! Geniet van mooi weer, veel avontuur.

Actieve vakanties Spaanse bergen
Viva Espana! Geniet van mooi weer, stralende zon en heel veel fun tijdens deze actieve vakantie in Spanje! Uitdagende activiteiten, prachtig weer en keuze uit een 8-daagse of 15-daagse jongeren vakantie in de Spaanse Pyreneeën. Een heerlijke camping met zwembad, restaurant en bar is de uitvalsbasis voor deze actieve reis. 

Actieve vakanties Guillestre, Frankrijk
Bourgondisch leven tijdens deze actieve vakantie in de Franse Alpen. Een heerlijke actieve vakantie van 8 of 15 dagen met uiteenlopende activiteiten, uiteraard onder begeleiding van ervaren instructeurs! Een super vakantie voor jongeren die houden van actie en fun!

Bergsportreizen Oostenrijk
Bergsport is afwisselend, avontuurlijk en grensverleggend! Tijdens deze jongerenreis naar de Oostenrijkse Alpen kun je rekenen op heel veel actie, maar ook op mooie bergtochten, beklimmingen en avontuurlijke activiteiten die je nog lang bij zullen blijven. Leer zelfstandig klimmen, maak een abseil van 80 meter of durf je de "vrije val" aan?

Na de boeking kun je online kennismaken met je reisleiders en andere reisgenoten! Kijk op Simi Reizen voor meer informatie. Extra leuk is dat je volgende week kans maakt op een reis naar Kroatië!!! Dusssss vooral Girlscene in de gaten houden volgende week :-)

Welke reis lijkt jou het leukst?