Kourtney & Kim Kardashian Take Miami

Films & Series door Petra

Kourtney en Kim Kardashian zijn weer te zien in het nieuwe seizoen van Kourtney & Kim Take Miami. Kourtney deelt met haar kinderen Mason en Penelope en haar vriend Scott een villa met Kim in Miami. Ze zijn in Miami om hun Dash boetiek nieuw leven in te blazen. Lees hier alles over het nieuwe seizoen van Kourtney & Kim Take Miami.

In het nieuwe seizoen, dat sinds 17 maart in première is gegaan op E! Entertainment, maken Kourtney en Kim weer vanalles mee. Zo huurt Kim bijvoorbeeld een privédetective in vanwege Scott en zie je dat Kim moeite ondervindt met zwanger worden.  

Kim & Kourtney

In een interview vertellen de zusjes dat ze het juist fijn vinden om samen te werken omdat ze familie zijn. Ze voelen zich op hun gemak bij elkaar en het versterkt juist hun band. Ze zeggen zelfs dat ze niet denken dat ze dit werk met iemand zouden doen die geen familie van hun is. We zullen helaas niet veel van Kanye West te zien krijgen in de realityserie. Kim probeert namelijk haar relatie met Kanye zo min mogelijk in de schijnwerpers te zetten. Af en toe zie je ze wel samen in het nieuwe seizoen.  

Ben jij benieuwd naar de tips van Kourtney en Kim voor hun weg naar succes? Volgens Kourtney moet je zorgen dat je een juiste houding hebt en hard blijft werken. Zorg voor voldoende motivatie en hoe simpel het ook klinkt, zorg dat je op tijd verschijnt op belangrijke afspraken. De tip van Kim is om echt iets te doen waar je hart ligt. Het is een stuk makkelijker om succes te bereiken als je met je passie bezig bent: ''Voor ons begon het met mode en zo zijn we steeds bezig gebleven met nieuwe projecten. Het is erg hard werken en het komt niet allemaal aanwaaien, maar het harde werk wordt uiteindelijk beloond.''

Ben jij benieuwd naar het nieuwe seizoen? Bekijk dan de onderstaande trailer:Zoals je in de trailer kunt zien zit er weer genoeg drama in de serie!

Volg jij Kourtney & Kim Take Miami al? Zo ja, wat vind jij van de serie?