Celebs

Wait what?! Is Annebel van Echte Meisjes vreemdgegaan in de jungle?

annebel-echte-meisjes-jungle-vreemdgegaan

Onlangs kwam het leuke nieuws naar buiten dat Lena de liefde heeft gevonden tijdens de opnames van Echte Meisjes in de Jungle. Maar Lena was niet de enige uit de groep die geïnteresseerd was in deze geluidsman. Er gaan namelijk geruchten rond dat de verloofde Annebel is vreemdgegaan in de jungle!

De geluidsman

Eerder deze week bracht RTL Boulevard het nieuws naar buiten dat Lena uit Echte Meisjes in de Jungle sinds de opnames van dit programma aan het daten is met de geluidsman. Gisteren bracht Lena het gerucht in de wereld dat zij niet de enige was die achter haar (inmiddels) vriendje Leandro aanzat. Ook Annebel Visscher, die al een hele tijd verloofd is met René, heeft haar beste beentje voorgezet om indruk te maken op de technicus.

Volgens de Ex on the Beach-ster is er tussen een crewlid en een deelneemster ‘fysiek contact’ geweest en dit gaat niet over haarzelf. Hint zij hier op het feit dat Annebel is vreemdgegaan tijdens Echte Meisjes in de Jungle?!

Lees ook:
Kijkers verbazen zich over deelneemster Echte Meisjes in de Jungle

Trots op Annebel

Verloofde René neemt niks van de geruchten aan en besluit om een lieve, motiverende tekst aan zijn geliefde te schrijven op Instagram. Een heuse ode aan zijn vriendin Annebel. “Trots ben ik op mijn topper Annebel”, begint de spierbundel zijn verhaal. “Wat is het allemaal snel gegaan voor ons afgelopen jaar. Enorm veel positiviteit na Temptation 2022. Lieve reacties van de mensen op social media, of wanneer we mensen tegen kwamen op straat.”

Het was lastig voor de blondine om weer op televisie te verschijnen na haar deelname. “Je werd toen al snel benaderd of je nog eens mee wilde doen aan een programma. Voordat je het wist stond je een paar maandjes later in de jungle tussen al die andere meiden. Enorm spannend natuurlijk!! In de Jungle, zonder mij, tussen dames waarvan sommige het al jaren gewend zijn, al die camera’s en de aandacht”, aldus René.

Het klinkt dus dat alles koek en ei is tussen de twee. Of proberen zij de negatieve aandacht te slim af te zijn met een aantal mooie woorden? Tot zo ver is het alleen nog een gerucht en niet duidelijk of Annebel daadwerkelijk is vreemdgegaan tijdens Echte Meisjes in de Jungle.

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @annebelvisscher

Must reads 👀