Celebs

Dít bijzondere item wilde Annebel meenemen naar de jungle

annebel-item-emidj

De fans hebben er even op moeten wachten, maar het gloednieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is nu écht van start gegaan. Annebel heeft toegegeven dat ze wel een heel bijzonder item mee wilde nemen op reis.

Echte Meisjes in de Jungle

Met de Girlscene-redactie waren wij uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de persdag van Echte Meisjes in de Jungle. Hier hebben wij een aantal van de dames mogen interviewen. We vroegen ze naar hun ervaringen en hoe ze dit grote avontuur hebben beleefd. Zo had Annebel, die we natuurlijk kennen van haar Temptation Island deelname, een duidelijke mening over het programma.

“Als ik het terug zie dan denk ik meteen weer terug aan hoe ik me daar voelde. Ik kan het precies naar voren halen”, legt ze uit na het zien van de eerste aflevering. “Ik vind de aflevering minder heftig om te zien, dan hoe het daar daadwerkelijk was.” Ze maakt hier wel duidelijk dat de kijker dus niet alles mee krijgt van hoe intens dit tripje is geweest voor de meiden.

View post on Instagram
 

Annebel

Ook liet Annebel weten dat ze haar deelname niet als positief heeft ervaren. “Heel eerlijk, ik kan niet meer echt positieve dingen terughalen”, antwoord ze. “Ik heb echt een trauma. Ik ben zo blij dat het klaar is, echt waar!” Toen we Annebel vroegen wat ze graag nog mee had genomen op haar reis naar de jungle, gaf ze al vrij snel antwoord. En dat was wel een héél bijzonder item waar ze het over had.

Lees ook:
Echte Meisjes in de Jungle zwaarder dan verwacht: ‘Nooit meer!’

Bijzonder item

We weten inmiddels na het zien van de eerste afleveringen dat de twaalf dames beperkt waren in de bagage die ze mee mochten nemen naar de jungle. Zo had Annebel graag nog iets in haar koffer willen stoppen. En daar schaamt ze zich dan ook totaal niet voor. “Mijn satisfyer”, vertelde de realityster dan ook trots. En wij denken dat er wel meerdere meiden zijn dit dit antwoord zullen begrijpen. Right, ladies? 😉

Beeld: instagram @annebelvisscher

Must reads 👀