News

Anna Nooshin openhartig over liefdesleven: ‘Ik ben heel blij’

anna-nooshin

Eigenlijk wisten we dit natuurlijk al, maar het blijkt nu dus dat Anna Nooshin weer gelukkig is in de liefde. Ze heeft er een lange tijd niets over willen zeggen, maar in een interview met Open Casa van Robbert Rodenburg vertelt de influencer nu openhartig over haar liefdesleven.

Anna Nooshin

Het zijn de roddelkanalen die wisten te achterhalen wie de nieuwe lover van Anna Nooshin was. Thijs Boermans was namelijk al meerdere keren zoenend gespot met Anna, dus geruchten waren het eigenlijk al niet meer echt. En hoewel Anna en Thijs steeds hints bleven geven op social media, wilden ze beiden niet bevestigen dat ze samen zijn. Waarom niet? “Ik ben heel open, maar mijn privéleven wil ik graag voor mezelf houden”, legde Thijs eerder uit in gesprek met Grazia. Maar nu heeft Anna toch opgebiecht dat ze inderdaad gelukkig is in de liefde.

Open Casa

In de nieuwste aflevering van Open Casa was Anna Nooshin samen met Jaimie Vaes en Estelle Cruijf te gast in de Open Casa van Robbert Rodenburg. En het viel de presentator gelijk op dat alle drie de dames op dit moment gelukkig in de liefde zijn. “Ja, heel fijn”, laat Anna Nooshin weten. “Dat is een hele mooie plek en dat is heel welkom. Ik hoop dat dat forever zo blijft.”

Verder wil Anna niet delen over wie het gaat, maar deelt ze wel dat ze heel blij is dat ze nog haar eigen leven kan leiden buiten de relatie om. “Ik denk dat het een hele gezonde balans is tussen je eigen ding doen, elkaar de ruimte geven en ook heel veel praten”, aldus Anna. “Wat ik ook niet zo goed ken en heb moeten leren, maar waar ik wel blij van word.”

Lees ook:
Is deze knappe dame de nieuwe lover van Harry Styles?

Liefdesleven

Eerder heeft Anna Nooshin ook al een relatie gehad met Nassim Zeta, waar ze zelfs mee was verloofd. En daarvoor is ze ook nog dertien jaar samen geweest met Danny Roumimper. Op social media was ze openlijk over deze relaties, maar nu houdt Anna haar liefdesleven toch liever voor zichzelf.

“Toen het de laatste keer over was, dacht ik: dat ga ik echt nooit meer doen”, legt ze uit. “Als iets niet werkt, hoef je niet aan te kondigen: we zijn uit elkaar. Je kan heel erg in je eigen tempo wennen aan alles, en ik merk dat dat voor mij eigenlijk het allerfijnst werkt. Daarom ben ik ook een stuk rustiger. Ik hou dat gewoon heel erg voor mezelf en dat bevalt heel goed.” Wij wensen Anna heel veel geluk in de liefde

Watch on YouTube