News

Heeft Anna na het B&B Vol Liefde-avontuur toch de liefde gevonden?

Tijdens de reünie van B&B vol liefde heeft Anna verteld dat ze stiekem wel gevoelens had voor Bram, maar dat was helaas niet wederzijds. Toch betekent het niet dat het avontuur erop zit voor Anna. Want deze vrije brunette heeft namelijk nog een aantal dagen gespendeerd samen met een andere bekende van B&B Vol Liefde. Maar wie is deze mystery guy?

Anna in B&B Vol Liefde

De vrije Anna reisde heel Zweden door om op bezoek te gaan bij de man die misschien wel haar grote liefde is. Helaas sprongen de vonken sprongen niet over bij Bram, maar dat betekent niet dat het avontuur daardoor is afgelopen voor Anna. Want de beste vriend van Bram, Daniël, is vaker gespot in dit seizoen en heeft ook nog geen lover aan zijn zijde. Daniël is erg creatief en hij houdt van de natuur. Voel jij ook een nieuwe match aankomen?

Op bezoek bij Daniël

Daniël woont ook in het prachtige Zweden, om de hoek bij Bram. Anna is bij Daniël op bezoek geweest nadat ze erachter kwam dat zij en Bram geen match waren. Op YouTube heeft Daniël nu een filmpje gedeeld waarin te zien is dat hij veel leuke dingen gedaan heeft met Anna. Ze zochten samen naar paddenstoelen, ze hebben gekookt en ze gingen samen bomen met eekhoorntjes erin kleien. Of er vlinders rond deze match vliegen houden ze nog even geheim, maar wat Daniël betreft gaan ze morgen trouwen. De uitspraak die we natuurlijk allemaal kennen van B&B-eigenaar Joy.

Watch on YouTube

En hoe gaat het verder met Bram?

Het leek er tijdens de reünie-aflevering van het programma even op dat Bram en Anna een match zouden zijn, maar na het zien van deze YouTube-video betwijfelen we dit toch. Hoe moet het nu verder met B&B-eigenaar Bram dan? Nou, daarover is de geruchtenmolen nu ook weer flink overuren aan het maken. Op het Instagram-account van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer lezen we namelijk dat Esra, die op bezoek was bij Joy, nu ook langs is geweest op de boerderij van Bram.

“Gister hoorde ik van een spion dat er iets moois opbloeit tussen Bram en Esra”, schrijft Yvonne in haar Stories. “Vrienden van Esta hebben dit aan de spion bevestigd.” Toch is er geen hard bewijs voor dit verhaal en of het dus echt zo is, dat weten we nog niet. We zullen nog even geduld moeten hebben, want zondag zal Bram een video op YouTube delen waarin hij alles duidelijk zal maken. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd. Met wie denk jij dat Bram nu een match heeft?

Beeld: b&b vol liefde