Celebs

Heeft André Hazes alwéér een nieuwe vriendin?!

andre-hazes-nieuwe-vriendin-sarah

Het liefdesleven van André Hazes is één van de veel besproken onderwerpen in de mediawereld. De ene week is hij terug bij Monique, dan zien we hem weer met een nieuwe vlam. En dat laatste is dus nu weer het geval. André zou namelijk wéér een nieuwe vriendin hebben. En ze heet toevallig… Sarah!  

Nieuwe liefde

Het lijkt erop dat André Hazes weer een nieuwe vriendin heeft. Hij werd pas nog gespot in een vliegtuig onderweg naar Dubai met zijn nieuwe lover. Nu is het feit dat hij een nieuwe liefde heeft niet zo’n grote verassing, maar haar naam daarentegen, is andere koek. Ze heeft namelijk dezelfde naam als een van de exen van André.

Sarah Salah

De nieuwe vriendin van André is Sarah Salah. De twee hebben elkaar in augustus leren kennen in de Harbour Club in Vinkeveen. Het filmpje van André Hazes met zijn nieuwe vriendin verscheen op het Instagram-account van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. “Laatst riep ik in m’n podcast De Juice Show dat ik pas weer over André zou posten als hij een nieuwe vriendin had… Nou, het is zover. Dré is onderweg naar Dubai met z’n nieuwe liefje. En daar heb ik beelden van!”, aldus Coldeweijer.

De tekst gaat verder onder de foto

Lees ook:
Sarah van Soelen reageert op escort geruchten: ‘Kom met feiten

Documentaire

Veel media vinden het verdacht dat dit nieuws precies nu naar buiten komt. André Hazes komt namelijk 19 oktober met een eigen documentaire op Videoland. De twee werden van zo dichtbij gefilmd, dat ze het eigenlijk wel hadden moeten merken. Volgens De Telegraaf is de video gemaakt door André’s neef Djarno. Toeval of niet? In de docu zullen we ook André’s ex Sarah van Soelen veel gaan zien. Ze heeft nog geprobeerd om met behulp van advocaten, haar volledig uit de reeks te knippen maar dat is mislukt.

Must reads 👀