Celebs

Oeh la la: André Hazes deelt pikant kiekje op Instagram

andre-hazes-jinek

André Hazes is druk bezig met nieuwe muziek maken. Hij brengt dan ook veel tijd door in zijn studio en deelt daarvan regelmatig wat foto's op Instagram. Maar we kwamen nu wel een hele bijzondere afbeelding tegen. André deelde namelijk een pikant kiekje vanuit zijn studio waar hij volledig uit de kleren gaat. Spicy!

André Hazes

De zanger is weer helemaal terug van weggeweest en is zich compleet aan het focussen op zijn nieuwe muziek. Toch heeft hij gelukkig ook af en toe even tijd om wat foto’s te delen met zijn volgers. André Hazes plaatste onlangs op Instagram een recap van de afgelopen week. “Hoe was jouw week?”, schrijft hij bij de foto’s.

Pikant kiekje

Het is niet de eerste keer dat André zo’n recap plaatst, maar deze was toch wel bijzonder. Op de derde foto die de zanger plaatst zie je hem namelijk zonder kleren op een stoel zitten in zijn studio. En dat is zijn volgers ook opgevallen. “Hoeveel mensen zullen er hebben ingezoomd op foto 3”, reageert een van zijn volgers. En ook: “Waarom lig je bloot op de bank?”, vraagt een andere volger zich af.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Lesley Versprille openhartig over inkomsten: ‘Ik word minder relevant’

Reacties

Op de andere foto’s die André Hazes deelde is te zien dat er hard wordt geklust aan zijn nieuwe stulpje. Volgers van de zanger feliciteren hem dan ook met zijn nieuwe woning en wensen hem veel geluk. “Lekker hoor! Gefeliciteerd met je nieuwe huis. Veel (woon)plezier”, reageert een van zijn volgers onder de recap van André Hazes.

Must reads 👀