Love

Dit is de allergrootste afknapper van de Nederlandse vrouw

grootste-afknapper-vrouw

Humor, intelligentie en zorgzaamheid zijn misschien wel de dingen die je het meeste voorbij hoort komen wanneer iemand zijn ideale partner omschrijft. Maar uit onderzoek is gebleken dat er nog iets is wat iedereen héél belangrijk vindt bij het zoeken van een lover. Dit is namelijk de allergrootste afknapper van de Nederlandse vrouw.

Grootste afknapper

We willen graag dat iemand verzorgd, vriendelijk, grappig en ook nog eens slim is. Of we nu op zoek zijn naar een mannelijke of vrouwelijke lover, wij mensen zijn nog al veel eisend. Ondanks dat we wel uren door kunnen gaan met alle clichés waar een man of vrouw aan moet voldoen, is er eentje die je waarschijnlijk nooit hard op hebt durven zeggen. De allergrootste afknapper van de Nederlandse vrouw is namelijk: niet kunnen koken!

Uit onderzoek is gebleken dat wel meer dan de helft van de Nederlandste bevolking af knapt op een partner die een stuntelaar is in de keuken. Ben je nog single en kan je niet eens een eitje bakken? Misschien is het dan toch wel een goed idee om een kookcursus te volgen. Hartstikke leuk voor een eerste date, toch?!

Lees ook:
Dít zijn de grootste afknappers op datingapps

We weten nu dus dat niet kunnen koken een grote afknapper is voor de meeste Hollandse vrouwen, maar wat wordt er dan van ons verwacht? Je hoeft echt niet te kunnen werken in een Michelinrestaurant, maar een pastaatje moet je wel kunnen maken. Dit Italiaanse gerecht staat namelijk op nummer één van de lijst, 21% geeft aan dat dit wel een eis is bij de ander. Voldoe je hier niet aan? Dan kan je je lover natuurlijk ook nog imponeren met het meebrengen van chocola. Dit staat namelijk met 16% op nummer twee!

Liefde gaat nu eenmaal door de maag, toch? We verwachten van onze partner dan ook dat hij of zij eens een taart bakt voor ons, een biefstukje bereid of sushi meebrengt naar huis. Dit staat allemaal in de top vijf gerechten om iemand mee te versieren. Genoeg keuze dus!

Psstt… kan je na al die kookcursussen nog steeds niet overweg met een spatel? Tegenwoordig is er genoeg variatie op Thuisbezorgd 😉

Beeld: gossip girl