News

Dit zijn alle B&B’s van B&B Vol Liefde 2023 op een rijtje

b&b-vol-liefde

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is alweer van start gegaan en de kijkers zijn razend enthousiast om te zien hoe de B&B-eigenaren op zoek gaan naar de ware liefde. Ze nodigen de kandidaten uit in hun prachtige B&B's. Mocht je nu denken hé, daar wil ik ook wel een nachtje slapen, dan snappen we dat heel goed! Wij hebben daarom alle B&B's van B&B Vol Liefde 2023 voor je op een rijtje gezet.

1. Villa Surga – Portugal, Budens

In deze gigantische villa van eigenaresse Marian zal je je volledig kunnen ontspannen. Villa Surga in Budens heeft alles wat je nodig heeft voor een heerlijke vakantie. Het mega-zwembad is perfect voor verfrissende duik onder de Portugese zon. Terwijl jij op een comfortabel ligbedje ligt te relaxen, zie je Marian waarschijnlijk gezellig samen met haar schattige hondje in de buurt rondlopen.

En als je zin hebt om de omgeving te verkennen, ben je hier ook op de juiste plek. De prachtige stranden in de buurt van Budens nodigen je uit voor ontspannen wandelingen langs de kustlijn of verfrissende duik in de zee. Ook kent Marian als geen ander de beste plekjes om te golfen. Dus als je zin hebt in een sportieve uitdaging, kan zij je ongetwijfeld voorzien van enkele geweldige golfbanen in de omgeving.

Beeld: b&b vol liefde