Food

Yummy! Deze ijsjes van ALDI zijn de gezonde dupes van de Snicker en Mars-ijsjes

Proteïne ijsjes LIDL

Fitgirls opgelet! Heb je na een stevige workout zin in een verfrissende snack die ook nog eens bomvol proteïne zit? Zoek dan niet verder, want de nieuwe Proteïn Ice Cream Bars van ALDI zijn de ultieme snack na het sporten! Deze heerlijke traktatie is niet alleen megalekker, maar ook een goede bron van proteïne.

Bij ALDI

We zijn gek op de populaire ijsjes die zijn gemaakt van onze geliefde chocoladerepen, Mars en Snickers. Hoewel zo’n ijsje af en toe heerlijk is, kunnen de calorieën behoorlijk oplopen. Een gezonder alternatief voor deze zoete traktatie zou dus perfect zijn. Enne, we hebben gemerkt dat de ijsjes van ALDI ons doen denken aan de smaak van deze famous Mars en Snickers. Qua uiterlijk lijken de ijsjes als twee druppels water op hun bekende tegenhangers, maar de smaak is toch net iets anders dan die van de originele Mars en Snickers. Elke Proteïne Ice Cream Bar bevat slechts 150 calorieën en maar liefst 11 gram proteïne. Dus, als je op zoek bent naar een smakelijke traktatie na het sporten, zijn deze ijsjes perfect geschikt. En met drie verrukkelijke smaken om uit te kiezen – vanille met gezouten karamel en witte chocolade, vanille met karamel, en chocolade met pinda’s – is er voor elk wat wils!

Na het sporten

Na een pittige work-out snakken we allemaal naar iets verfrissends, toch meiden? En wat is er nu beter dan een heerlijk ijsje om jezelf te verwennen na al dat zweten? Het is niet alleen superlekker, maar het helpt ook om je lichaam weer af te koelen na al die inspanning. Dus waarom niet genieten van een smakelijke beloning in de vorm van een lekker ijsje? Met de Proteïn Ice Cream Bars van ALDI krijg je zelfs een beetje extra eiwitten binnen om je spieren te ondersteunen. Klinkt goed, toch?

Nog even wachten

Het product is helaas nog niet te koop in Nederland, dus we moeten nog even wachten. In Groot-Brittannië kunnen ze wel alvast genieten van de Proteïn Ice Cream Bars van ALDI. Wij zijn jaloers! We hopen dat het product snel in Nederland te koop is, want als we dan de moed hebben verzameld om te sporten hebben we in ieder geval een goede beloning om naar uit te kijken.

Beeld: Aldi