Lifestyle

5x leuke activiteiten om te doen als single op Valentijnsdag

activiteiten-single-valentijnsdag

Voor alle single ladies die nu al opkijken tegen halverwege februari, maak je maar geen zorgen! Er zijn namelijk veel leukere dingen om te doen, dan op date gaan in een veel te duur restaurant.

Single op Valentijnsdag

De meeste singles vinden het helemaal niet erg om geen relatie te hebben, totdat de beruchte dag van 14 februari aanbreekt. Zelfs voor de happy singles is dit een lastige dag om alleen te zijn. Valentijnsdag staat in het teken van de liefde, je gevoelens voor iemand anders en grote, romantische gebaren. Maar daar gaan wij in 2024 verandering in maken! Dit jaar krijgt Valentijnsdag een hele andere betekenis. Zelfliefde, jezelf herontdekken en genieten van je eigen gezelschap. Ga helemaal alleen op pad, of nodig je allerbeste single besties uit voor een girlsday.

1. Verwen jezelf

Wij zien iets leuks kopen voor jezelf als een investment. Jezelf verwennen is nu eenmaal het allerleukste om te doen. Wie wil er nu niet zichzelf trakteren op die dure lipstick of die ene tas die je al maanden op het oog hebt. Maak er een dagje van en ga naar de stad. Shop in al je favoriete stores en houd je niet in op deze vervelende feestdag. Je hebt het meer dan verdient.

2. Welness at home

Naar de bioscoop gaan en een dagje spa, staan om dezelfde reden niet in dit lijstje. Hier kom je gegarandeerd verliefde stelletjes tegen. Maar dat betekent niet dat jij geen welness-dagje kan organiseren. Gooi een bruisbal in bad, leg een verzorgend maskertje op je gezicht en pak er een goed boek bij. Genoeg me-time gehad? Nodig dan je beste single vriendinnen uit voor een uitgebreide manicure. Zo gezellig!

Ook als je geen bad in je huisje hebt, kan je altijd nog deze opblaasbare badkuip aanschaffen.

3. Op bezoek bij iemand die het nodig heeft

Op deze dag ben jij niet de enige die zich extra alleen voelt. Er zijn een heleboel mensen in Nederland die zich eenzaam voelen en maar weinig visite krijgen. Valentijnsdag is de uitgelezen dag om eens op bezoek te gaan bij die gezellige buurvrouw of je lieve opa. Je doet hen hier een groot plezier mee en krijgt er veel voldoening en waardering van. Koffie en een gebakje? Dat sla je toch niet af!

4. High-winen

Ruil jij die koffie liever in voor wat sterkers? Dat kan! Plan een high-wine in met de meiden. Of dit nu in je favoriete café is of thuis aan de eettafel. Het is super gezellig. Laat elke vriendin een fles wijn mee nemen met een passende snack. Print een papiertje uit met de namen van de wijnen en geef ze allemaal een cijfer. Met een wijntje of twee overleef jij Valentijnsdag als single met gemak!

5. Jij en je Satti

Waarom mogen alleen stelletjes deze romantische dag afsluiten onder de lakens? Ook jij kan er een stomende nacht van maken. Haal je favoriete speeltje uit de kast en luister naar een erotische podcast, kijk een steamy film of lees een spicy roman. Jij hebt helemaal geen partner nodig!

Beeld: instagram @taramays25