Lifestyle

Trending! Dít servies van Action servies gaat viral op TikTok

action-servies-viral-tiktok

TikTokkers weten altijd precies de juiste deals en koopjes te spotten. Deze keer gaat dít prachtige servies van Action helemaal viral op TikTok! En deze set wil je hebben!

Action servies

Als je al even bezig bent met het sparen van je uitzet of je woont al op jezelf, dan weet je dat leuk servies erg prijzig kan zijn. Gelukkig schieten de TikTok experts ons weer te hulp en hebben ze de perfecte én vooral betaalbare set gevonden! Bij onze favoriete hebbedingetjes winkel Action kan je nu voor €39,95 een 18-delige (!) servies set scoren! Hoe chill is dat?!

De set is niet alleen een koopje, maar ook nog eens leuk voor het oog. De set is online in verschillende kleuren te bestellen, maar in de winkel zelf zijn er nóg meer varianten. De bordenset bestaat uit zes ontbijtbordjes, zes diepe borden en zes dinerborden.

Lees ook:
Wil je hebben! Dit roze schoonmaakmiddel gaat viral op TikTok

Viral

De set is super vrolijk en is ideaal om op tafel te zetten als je met een grote groep gaat dineren. Ben je niet zo fan van dat groen en blauw? Geen zorgen! Op TikTok gaan er filmpjes rond van nóg een kleur van de Action servies set. Deze is niet in de webshop te vinden, maar in de winkel zo te zien. En daar hebben ze niet alleen borden, maar ook kommetjes, mokken en schalen. Wij zeggen, let’s go to Action! 

View post on TikTok

View post on TikTok