Lifestyle

Wil je hebben! Action verkoopt schommelstoel voor in de tuin

action schommelstoel

Het zonnetje gaat weer schijnen en het is bijna weer tijd om lekker de tuindeuren open te gooien. Maar voordat de zomerdagen beginnen, willen we natuurlijk ook nieuwe tuinmeubels. En met deze te gekke schommelstoel van de Action, krijg je het ultieme vakantie gevoel.

Action

Hoe lekker is het als je relaxed buiten in je tuintje kan zitten. Hier heeft Action iets op gevonden, want zij hebben een nieuw item in het assortiment die perfect is voor de zomerse dagen. Action heeft nu een heerlijke schommelstoel, waar je lekker in kan relaxen. Eerder zagen we al de Bohemian hangstoel van de Action, maar nu kan je met deze stoel heerlijk schommelen op je terras, balkon of in je tuin.

Lees ook: 
Wil je hebben! Action verkoopt nu een elektrisch droogrek

Schommelstoel

Ben jij ook klaar om je tuin of balkon helemaal summer proof te maken? Dan heeft de Action dé perfecte schommelstoel voor jou! Déze schommelstoel van de Action bestaat uit één stoel. In de stoel zit een heerlijk dik kussen, waardoor je er lekker op kan zitten. Het kussen kan je met knopen aan het frame bevestigen, zodat het kussen niet heen en weer schuift als je er in zit. Daarnaast kan je er ook heerlijk mee in de zon schommelen en genieten van een lekkere cocktail en wat snacks. De schommelstoel van de Action heeft een tijdloos en stijlvol design, waardoor de stoel er aan de prijzige kant uitziet. Maar dat is die zeker niet, want voor nog geen tachtig euro kun je hem al bestellen. Je hoeft voor deze te gekke stoel niet helemaal naar de Action, want het meubel is uitsluitend in de webshop verkrijgbaar. Wees er dus snel bij en fleur jou tuin alvast op voor de zomer.

Must reads 👀