Lifestyle

Merry Christmas: Action verkoopt kerst krabpaal voor je kat

kerst-krabpaal-action

De feestdagen zijn in aantocht en dat betekent dat het bijna tijd is om je huis in de kerstsfeer te brengen. En niet alleen wij kijken uit naar de feestdagen, want je viervoeter heeft ook zin in kerst. Daarom heeft Action dit jaar een
speciale verrassing voor alle kattenliefhebbers en die scoor je al voor een spotprijsje.

Action

De laatste tijd zijn we steeds vaker te vinden in onze favoriete winkel Action, want het kerstassortiment ligt weer in de schappen. Bij deze winkel scoor je de leukste kerstitems voor een prikkie. En niet alleen voor jezelf, maar ook je huisdieren mogen tijdens de feestdagen flink verwend worden. En hoe kun je dat beter doen dan met een prachtige nieuwe krabpaal? Zo kunnen ze ook alvast in de kerstsfeer komen. Hoe leuk is dat?!

Kerst krabpaal voor je kat

Bij Action zijn ze de katten deze kerst zeker niet vergeten. Zo liggen er adventskalenders met dierenkoekjes in de schappen en komen ze dus nu ook met een krabpaal die al volledig in de kerstsfeer is. Ga jij voor een leuke groene kerstboom of kies je liever een rode zuurstok?

En niet alleen ziet deze kerst krabpaal er superleuk uit, hij is ook nog eens goed voor je kat, want deze krabpaal zorgt voor gezonde en scherpe nagels en dat is voor katten natuurlijk erg belangrijk. Dus waar wacht je nog op? Ren snel naar de dichtstbijzijnde Action!

Spotprijsje

Zoals we van Action gewend zijn, verkopen ze natuurlijk alleen maar producten voor leuke spotprijsjes. We waren dan ook niet verbaasd toen we hoorden dat je deze kerst krabpaal voor maar € 6,99 al in huis haalt. Een ander voordeel is dat deze niet veel ruimte in je huis zal innemen, dus die kerstboom past er nog makkelijk bij. De kerst krabpaal is namelijk maar 30 centimeter hoog. Een leuker kerstcadeau voor je kat kunnen wij niet bedenken. 

Must reads 👀