Lifestyle

Action verkoopt een hele handige herbruikbare pluizenroller

pluizenroller-action

Als je TikTok afspeurt, ben je vast wel zo'n herbruikbare pluizenroller tegengekomen. Die dingen zijn echt een life-saver als je huis bezaaid is met katten- of hondenharen. Je veegt ze er moeiteloos mee weg, en je hoeft niet steeds dat irritante velletje eraf te trekken.

Pluizenroller

Heb jij telkens een strijd tegen die ongewenste pluisjes en haren? Dan is de Beldray Pet Plus+ Gel Pluizenroller een absolute gamechanger voor jou. Ze zijn te krijgen bij Action voor nog niet eens twee euro. En voor deze prijs kan je deze handige pluizenroller ook nog eens hergebruiken. Zo hoef je niet telkens opnieuw naar de Action te gaan, maar heb je simpelweg alleen maar warm water nodig om de pluisjes en dierenharen opnieuw te verwijderen.

Deze haarroller is speciaal gemaakt om haren te verwijderen, zodat alles er weer spic en span uitziet. Of het nu gaat om de knuffelige dekens van je huisdier, je favoriete trui of die elegante zwarte broek waar pluisjes altijd lijken te verschijnen, voor deze gelroller is niks te veel. En als het even wel te veel is, zit er nog een hele handige functie op. Aan de onderkant kan je namelijk de pluisjes verwijderen, door er heel makkelijk gewoon overheen te gaan. En het beste van alles? De prijs! Voor maar 1,79 euro kan je jouw hele huis pluisvrij maken. Action staat bekend om zijn betaalbare assortiment en dit product is zeker geen uitzondering.

View post on TikTok

Herbruikbaar

Maarre, hoe kan het dat je deze gelroller telkens weer opnieuw kan gebruiken? Dit komt doordat deze roller van gel is gemaakt in plaats van plak velletjes. En het speciale hieraan is, dat je de roller alleen maar onder de kraan hoeft te doen en de haren glijden er allemaal vanaf. Dit is dus niet alleen een duurzame keuze voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Ren dus snel naar de Action om deze kattenharen verwijderaar te kopen, want deze wil je in huis hebben liggen!

Beeld: Instagram: @nataliemariejust