Lifestyle

Action heeft hét goedkope alternatief voor de heetwaterkraan

Ben je een ongeduldig type en zou je in een handomdraai je theetje willen zetten? Dan is deze gadget voor jou! Action verkoopt een heel goedkoop alternatief voor de heetwaterkraan! 

Heetwaterkraan

Op de Girlscene redactie houden wij enorm van thee, maar wij kunnen nog wel eens erg ongeduldig worden als de waterkoker er te lang over doet. Of het hete water wordt vergeten en we kunnen weer opnieuw beginnen. Annoying en niet goed voor de energierekening!

Het liefst zou iedereen zo een handige heetwaterkraan in de keuken hebben, maar helaas is dit voor veel mensen gewoon weg te duur! Maar hoe kunnen we dan binnen no-time een lekker warm kopje thee zetten? Action kwam wederom weer met een geweldige oplossing!

Lees ook:
Wil je hebben! Action verkoopt nu een wake-up light voor een spotprijsje

Heet water dispenser Action

De heet water dispenser van Action is hét alternatief voor zo een dure heetwaterkraan. In onze favoriete budgetstore kan je deze handige gadget voor nog geen vijftig euro scoren! Je geeft met één druk op de knop precies aan hoeveel heet water jij nodig hebt. Zo hoef je nooit meer overig water weg te gooien en verspil je niks. Beter voor het milieu én beter voor je portemonnee! Volgens de productomschrijving bespaar je daardoor maar liefst 50% op energie.

Ook hoef je niet bang te zijn dat je jouw theetje vergeet, want je hebt geen tijd om tussendoor andere dingen te doen. Binnen 5 tot 10 seconde kookt de heet water dispenser tot 2,5 liter water! Super snel dus! Wat ook handig is, er is dat er een sneltoets is waardoor je precies jouw theemok vult met 200 ml heet water. Jouw nieuwe favoriete keuken-tool is alleen online beschikbaar.

Beeld: action