Lifestyle

Wil je hebben! Action verkoopt nu een elektrisch droogrek

action-elektrische-droogrek

Werk jouw overvolle wasmanden snel weg met deze handige tool. Action verkoopt nu een elektrisch droogrek die jouw natte kleding verwarmt en dus sneller laat drogen!

Wasjes draaien

De huishoudelijke taken in huis kunnen zich nog wel eens opstapelen. Hier wil je dan ook graag zo snel mogelijk doorheen, maar dit wil helaas niet altijd lukken! Het droogrek hangt nog vol met natte kleding en je wil het volgende wasje ook alvast ophangen. Dit probleem is nu voor eens en altijd verholpen! Action komt met de oplossing, een elektrisch droogrek! Je natte was is binnen no-time droog en zo kan je snel door naar de volgende taak op je to-do-list!

Lees ook:
Deze verzwaringsdeken scoor je nu voor een prikkie bij de Action

Elektrisch droogrek van Action

Komt het bij jou ook regelmatig voor dat je precies die ene broek aan wil die nog in de was zit? Nog even snel in de wasmachine gooien heeft vaak geen nut, want jouw favoriete broek is dan zeker niet op tijd droog. Met het elektrische droogrek van Action is dit geen probleem meer. Het rek is al binnen vijf minuutjes volledig opgewarmd en dat zorgt er dus voor dat je kleding zóveel sneller droog is! Ideaal!

Het droogrek ligt niet in de winkels, maar is exclusief online te bestellen op de website van Action. Wees er snel bij, wij denken dat deze geniale uitvinding snel uitverkocht zal zijn. En op=op!

Beeld: Action