Beauty

Dupe alert: Action verkoopt betaalbare Charlotte Tilbury dupe

dupe-action

Action flikt het weer! Ze introduceren een budgetvriendelijke dupe, dit keer voor een aantal Charlotte Tilbury make-up producten. De video's over deze Action-versie overspoelen TikTok, en wij zijn razend benieuwd of deze dupe de hype helemaal waard is!

Charlotte Tilbury dupe

Rennen naar Action is nu een absolute must! TikTok staat namelijk in vuur en vlam vanwege een nieuwe ontdekking: Action heeft een dupe van de populaire Charlotte Tilbury make-up in de schappen liggen. Alsof dat nog niet genoeg is, biedt Action deze dupe ook nog eens aan voor een prikkie. Maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat niet iedereen even positief is over deze budgetvriendelijke vondst. Hmmm.

Er zijn al talloze dupes op de markt voor de Charlotte Tilbury highlighter, blush en contour, simpelweg omdat het originele product fantastisch is maar ook behoorlijk aan de prijzige kant. Met een prijsverschil van meer dan dertig euro ten opzichte van het origineel, is het geen verrassing dat mensen massaal op zoek gaan naar de betaalbare alternatieven. Daarom gaat nu de Charlotte Tilbury dupe van Action viral op TikTok!

Bij Action heb je keuze uit drie verschillende vloeibare make-up producten: de cream blush stick, de contour stick en uiteraard de highlighter stick. Enne, het beste van alles? Elke stick kost slechts €1,79. Een koopje, toch? Deze make-up producten hebben dezelfde handige vorm als de Charlotte Tilbury make-up, inclusief het heerlijke ronde sponsje. Ze beloven een prachtige, glanzende look te geven, vooral dankzij de glitters in de blush, contour en natuurlijk de highlighter.

View post on TikTok

Gemengde gevoelens

Na de Action-run zijn talloze mensen op TikTok hun ervaringen gaan delen. En die mengingen zijn verdeeld! Wat opvalt bij velen, is dat het niet zo eenvoudig is om de make-up goed te blenden, iets wat eigenlijk wel probleemloos zou moeten gaan. Daarnaast uiten sommige gebruikers hun teleurstelling over het feit dat de blush en contour glitters bevatten. Desondanks krijgt de contour over het algemeen de beste beoordeling, maar het lijkt erop dat velen twijfelen of ze het product nog een keer zouden aanschaffen. Maar hé, als je zelf wilt ervaren hoe deze make-up werkt, is het zeker het proberen waard. Voor deze prijs kun je vast en zeker een leuke make-up look creëren, toch? Wij zijn in ieder geval heel benieuwd, en gaan straks op zoek naar deze sticks bij Action!