Beauty

Dupe alert: veel goedkopere Charlotte Tilbury Highlighter Wand

charlotte-tilbury-dupe (1)

Glitter, glamour en een heleboel highlighter. Dat is hoe wij onze dagelijkse make-up routine zouden beschrijven. We weten allemaal dat Charlotte Tilbury's producten echt to die for zijn! Maarre, onze portemonnee is iets minder blij met onze impulsieve beauty aankopen. Gelukkig gaan wij regelmatig op zoek naar de perfecte dupes voor spotprijsjes. Enne, we hebben er weer eentje gevonden! Dit is de perfecte dupe voor de Charlotte Tilbury Highlighter Wand.

Charlotte Tilbury Highlighter Wand

Waarschijnlijk heb jij dit product wel voorbij zien komen. Charlotte Tilbury’s Highlighter Wand is een product dat je eigenlijk in jouw make-up routine moet hebben. Deze highlighter met een airbrushing-effect door het zachte kussen applicator pad zorgt voor een stralende en gefocuste glowy finish. Enne, dat zonder dat je gezicht meteen onder overduidelijke glitters zit – die je de jaren daarna nog steeds terugvindt – bezorgt dit product een gelijkmatig verdeelde shine op je gezicht. Klinkt allemaal me-ga positief natuurlijk, maar voor dit product betaal je dan ook gemiddeld €30.

Kruidvat dupe

Ben je dus net zoals wij op zoek naar een goedkoper alternatief dat jouw huid laat stralen? Lucky you, want wij kwamen in Kruidvat de perfecte dupe tegen voor de Charlotte Tilbury Highlighter Wand. Dit product is een echte must-have voor een prachtige glans. We hebben het over: De Kruidvat Star Glow Liquid Highlighter! Door de vloeibare formule en vitamine E, blend deze highlighter moeiteloos samen met je huid. Dankzij de handige kussenapplicator – die dus precies lijkt op die van Charlotte, breng je de highlighter supereenvoudig aan op specifieke delen van je gezicht. Denk bijvoorbeeld aan de hoogste punten van je wangen, in het midden van je neus, in de hoeken van je ogen en langs je wenkbrauwbot.

Het mooiste van deze dupe is dat je ‘m al scoort voor €5,49! De Kruidvat Star Glow Liquid Highlighter is verkrijgbaar is verschillende kleurtjes, die je onderaan de pagina in de TikTok-video kan zien! Zelf konden we dit product natuurlijk ook niet in de winkel laten liggen en is deze highlighter inmiddels een vast begrip geworden voor onze dagelijkse make-up look. Nog een Girlscene tipje: je kan dit product namelijk ook gebruiken als een finishing touch voor jouw oogschaduw look. Wel oppassen, dat je dan niet in je ogen gaat wrijven natuurlijk!

View post on TikTok