Films & Series

Zien! Déze acteurs krijgen de rollen van Willem-Alexander en Máxima

Danique
acteurs-willem-alexander-maxima

Déze acteurs krijgen de grote eer om de rollen van Willem-Alexander en Máxima op zich te nemen in de nieuwe Videoland serie 'Máxima'.

Videoland serie

Videoland is al een hele tijd bezig met het maken een nieuwe serie over onze koningin Máxima. De programmamakers hadden een hele lijst aan eisen waar de actrice voor de hoofdrol aan moest voldoen. De opnames gaan in juni van dit jaar van start. Vanaf 2024 is de serie pas te zien op Videoland, dus het duurt nog wel eventjes voordat we de afleveringen kunnen bingen. Maar het is vandaag wel al bekend gemaakt welke acteurs de rollen van koning Willem-Alexander en Máxima op zich nemen!

Máxima

De serie vertelt het fascinerende levensverhaal van Koningin Máxima en wordt gedraaid in Argentinië, New York, Spanje en Nederland. Je volgt dus ook het koninklijke stel en hoe zij elkaar hebben ontmoet en hoe hun liefdesleven eraan toeging buiten de beelden van de pers om. Je ziet in de serie hoe de Argentijnse trouw wil blijven aan zichzelf zonder haar familie op te geven. Zal dit wel samen gaan?

Lees ook:
Déze films en series verschijnen in maart op Netflix

Acteurs

Het is als acteur natuurlijk een enorme eer als je wordt gevraagd om de koning van je eigen land te spelen. “Ik heb geen moment getwijfeld om de rol van Willem-Alexander te spelen”, vertelt Gouden Kalf winnaar Martijn Lakemeier. Hij is dus uitgekozen om deze hoofdrol te vervullen. Maar misschien nog wel belangrijker, wie gaat de prachtige Máxima vertolken in de serie? Aan de Argentijnse actrice Delfina Chaves de eer om dit op zich te nemen! “Ik vind het geweldig dat de serie nu haar verhaal vertelt, vanuit haar standpunt.”

Beeld: Instagram: @koninklijkhuis