Celebs

De eerste acht dames zijn al weggestuurd door Harrie Snijders in Daten op het Kamp

dames-weggestuurd-daten-op-het-kamp

De eerste aflevering van Harrie Snijders’ nieuwe datingprogramma Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw was gisteravond al te zien op discovery+. En dat ging er meteen heftig aan toe! Harrie heeft de eerste acht dames namelijk alweer naar huis gestuurd. 

Deze dames moesten gelijk afscheid nemen van Harrie in Daten op het Kamp

Harrie kent geen genade!

Familie is belangrijk

Voor Harrie is zijn familie het allerbelangrijkste wat er is. Daarom verbaasde het ons ook niet dat Harrie’s oma en zus Milana ook een grote rol spelen in het nieuwe programma. En we ontmoeten ook de zestien dames die zullen gaan strijden voor het hart van de hengst.

De eerste indruk

De eerste indruk is natuurlijk het meest belangrijk voor Harrie. Een van de dames gaf aan dat ze spiritueel aangelegd is, maar daar moest Harrie niets van weten. Een andere dame vertelde dat ze zich ‘voor de grap had opgegeven’, en ook zij mocht meteen naar huis, want Harrie is op zoek naar een serieuze relatie. Deze twee dames moesten met nog zes andere in de koets terug richting huis.

Lees ook
Déze dames willen Harrie Snijders’ hart veroveren in nieuwe datingshow

Oude bekende

Ook zien we een oude bekende terug in het nieuwe datingprogramma. Single Grace heeft namelijk eerder al meegedaan aan Lang Leve de Liefde. Ze is weer op zoek naar een man en ziet Harrie wel zitten. En Harrie is meteen onder de indruk van haar. “Ik zie meteen een topfiguurtje. Mooi koppie. Ik dacht: oké, dat zie ik wel zitten. Qua looks en uitstraling en attitude zit alles op de goede plek”, aldus Harrie.

Goedkeuring

Oma en Milana keuren de knappe Grace ook meteen goed. We weten allemaal dat Harrie meestal niet op blondines valt, maar toch mag Grace door naar de volgende ronde. Ze zal met nog zeven andere dames verder de strijd aangaan voor Harrie’s hart.

Vanaf 11 augustus is de serie dus te zien op TLC, maar je kunt nu ook al vooruit te kijken op discovery+

Bron: GraziaBeeld: TLC

Must reads 👀