Beauty

Review: Maybelline Color Show

Het houdt maar niet op met de nieuwe nagellak collecties die op de redactie binnenkomen. Na KOH, Rimmel London, John van G. en W.I.C. hebben we nu de nieuwe collectie van Maybelline Color Show getest. 

Degene die dit keer de nagellak mocht testen? Redactrice Annemerel. Fervent (en verwend) Essie-lakster die af en toe een uitstapje maakt naar OPI, maar het daar dan ook wel bij laat. Weet Maybelline haar over te halen volgende keer het Essie-schap voorbij te lopen? Annemerel vertelt..

De Color Show collectie van Maybelline telt op dit moment 27 kleurtjes. Van zachtroze kleurtjes als 'Ballerina', 'Peach Pie' en 'Marshmallow' tot knallers als 'Orange Attack', 'Pow Green' en Lavender Lies'. Ik heb acht kleurtjes uit de collectie mogen testen. Van alle lakjes heb ik twee laagjes aangebracht.

Color Pow


♥ Wat vind ik
Ik begin met het lakje 'Pow Green'. De kleur is goed en de kleur in het potje is na twee laagjes hetzelfde als de kleur op mijn nagels. Een nadeel? De kleur is vrij vloeibaar en gaat alle kanten op. Wat ik van de kleur vind? Echt een zomerkleurtje, met mijn ruwe witte winterhanden vind ik het maar niets!

Electric Yellow


♥ Wat vind ik
Het volgende kleurtje dat ik test, is 'Electric Yellow'. Ook dit kleurtje is vrij vloeibaar en glijdt over mijn hele nagel heen (en daar buiten). Ik ben niet zo'n fan van de kleur geel op nagels. Het doet me te veel denken aan de (on)natuurlijke kleur van mijn nagels (die zijn knalgeel van zichzelf doordat ik veel te lui ben om een basecoat aan te brengen, oeps!). De kleur dekt na twee laagjes wel perfect.

Coral Craze


♥ Wat vind ik
Het volgende kleurtje dat ik test is 'Coral Craze'. In tegenstelling tot de vorige kleurtjes, is deze kleur veel minder dun en glijdt 'ie niet alle kanten op. Hier houd ik wel van! Dit lijkt heel veel op mijn geliefde Essie-structuur. Love it!

Cool Blue

♥ Wat vind ik
Ook het volgende lakje 'Cool Blue' lakt heel erg fijn en dekt verrassend goed. Ik had eigenlijk maar één laagje nodig, maar deed er toch nog een laagje overheen. Wauw! Dit lakje is ook weer precies hetzelfde als in het potje, maar het ziet er op je nagels wel veel gaver uit dan in het potje.

Pink Boom


♥ Wat vind ik
Dit roze Barbielakje 'Pink Boom' dekte het minst van alle lakjes. Daarnaast was het, net als de gele en groene lak, iets dunner waardoor het lastiger opbrengen was. Maar het kleurtje is wel prachtig (dit zijn overigens wel gewoon twee laagjes).

Moss

♥ Wat vind ik
Dit lakje lakte gelukkig weer net zo lekker als 'Cool Blue' en 'Coral Craze'. 'Moss' is een groen/grijzige kleur die op de nagels iets meer groen/blauw is dan in het potje. Het is een prachtige kleur die vrijwel met iedere kleur combineert. I LIKE!

Urban Turqoise


♥ Wat vind ik
'Urban Turqoise' is ook een fijn kleurtje. De kleur is mooi, lakt fijn en.. nou ja eigenlijk heb ik hier niets op aan te merken. 

Blackout

♥ Wat vind ik
Oef! Zwart! Ik zag er een beetje tegenop deze kleur te gebruiken. Ik dacht dat zwart niet echt bij mij stijl zou passen en niets leek minder waar. Daarnaast leek het mij ook niet het makkelijkste kleurtje om van mijn nagels te verwijderen. Nou, over dat laatste kan ik op dit moment nog geen uitspraak doen, want nadat ik dit kleurtje 'Blackout' op mijn nagels had aangebracht, heb ik meteen ook de nagels van mijn andere hand zwart gelakt, wat staat dit cool en wat lakt dit lakje fijn! Na één laagje waren mijn nagels al gitzwart. Ik heb er nog een laagje overheen gedaan, omdat ik dit altijd net iets mooier vind (je nagel lijkt hierdoor ook gladder), maar dat was bij dit lakje eigenlijk helemaal niet nodig.

Mijn oordeel? OK, ik zal voortaan iets minder snobistisch zijn. De meeste Color Show lakjes zijn minstens zo goed als mijn favoriete lakjes van Essie. De groen/gelige lakjes dekten helaas net iets minder, maar dat is meestal met deze kleurtjes het geval. 

Favorieten? Blackout (beste dekking ooit!), Cool Blue (wauw! dekt fantastisch en de glans die er in zit is prachtig!) en Moss (zo'n kleur die overal bij past en ook nog eens fijn dekt!)

De nieuwe Color Show collectie van Maybelline is vanaf deze maand verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten van Maybelline en kosten slechts €3,99.

Wat is jouw favoriete kleurtje van Maybelline Color Show?
 

Must reads 👀