Beauty

Review: W.I.C. Natural New Zealand

Wie houdt er nou niet van vrolijke kleurrijke nagels? In deze review mag ik – Petra – mij weer uitleven met allemaal verschillende kleuren nagellak. Dit keer test ik de nieuwe nagellak van Herôme. Het zijn vooral zachte kleuren, waarbij je meteen aan de lente denkt!

De nieuwe limited edition van W.I.C. by Herôme is geïnspireerd op New Zealand. De mooie natuur van het land is vertaald naar de zes kleuren nagellak.

W.I.C. alle kleuren

Ik begin met de kleur blauw, testen maar!

W.I.C. blauw

W.I.C. blauw

W.I.C. blauw

Deze nagellak heeft een hele mooie zachte kleur blauw. De lak heeft een mooie glans, maar geen parelmoerglans, dus hij toont wat matter. Het is een heldere kleur op de nagels. En heel belangrijk, de kleur verschilt niet van de kleur uit het potje: what you see, is what you get! De nagellak dekt het mooist, als je hem in twee keer lakt.

W.I.C. neutrale kleur

W.I.C. nagellak

W.I.C. nagellak

Wat een mooie kleur, vinden jullie niet?! Deze kleur nagellak is ook de favoriet van Danique. Het is een hele neutrale kleur, waardoor deze makkelijk matcht met je outfit. Doordat het een vrij lichte kleur is, is het belangrijk dat je hem in twee keer lakt voor een perfecte dekking.

W.I.C. licht paars

W.I.C. licht paars

W.I.C. licht paars

Dit is een hele lichte kleur paars. Wat lief! De nagellak heeft bevat een parelmoerglans, waardoor deze extra schittert in het licht. De nagellak dekt het beste na twee keer lakken.

W.I.C. groen

W.I.C. groen

W.I.C. groen

Deze groene kleur nagellak doet je misschien nog wel het meeste aan de lente denken. Het is een mooie lichte kleur groen, lekker vrolijk! De nagellak heeft een glans, maar het is geen parelmoerglans zoals de voorgaande nagellak. De kleur dekt het beste na twee keer lakken.

W.I.C. goud

W.I.C. goud

W.I.C. goud

Deze goudkleurige nagellak is even anders! Ik moet er persoonlijk nog aan wennen en vind de kleur niet al te mooi staan bij mijn huiskleur. De nagellak heeft wel een mooie parelmoerglans. Ook deze kleur dekt pas goed na twee keer lakken.

W.I.C. roze

W.I.C. roze

W.I.C. roze

Deze kleur past beter bij mij! Het is een mooie lichtroze kleur. De nagellak heeft ook een mooie parelmoerglans. Zoals voorgaande kleuren dekt ook deze kleur het beste na twee keer lakken.

W.I.C. alle kleuren

Ik ben erg positief over de nieuwe nagellak. Het zijn hele mooie, vrolijke kleurtjes. Ook vind ik het leuk dat niet alle kleuren een parelmoerglans hebben. Het is namelijk leuk om daarin een beetje te kunnen afwisselen. De nagellak dekt bij elke kleur het beste als je hem in twee keer lakt. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken, is dat het vrij lang duurt voordat de nagellak echt droog is. Dit betekent dus dat je geen haast moet hebben als je je nagels gaat lakken!

W.I.C. Natural New Zealand is vanaf maart verkrijgbaar bij de lokale drogist. De nagellak kost €7,50 en je hebt al twee stuks voor €12,50.

Welke kleur nagellak is jouw favoriet?