Beauty

Dress up your nails met L’Oréal!

L'Oréal komt met een nieuwe serie nagellakjes die nét even wat anders zijn dan de normale nagellak. Ik – Quirine – heb iedere dag een kleur op mijn nagels en mijn collectie neemt aardige proporties aan. De ideale proefpersoon om deze nieuwe lakjes dus te testen voor jullie. Dress up your nails!

Dit zijn de nieuwste nagellakjes van L'Oréal. V.l.n.r.: Color Riche Le Vernis Black Swan, Top Coat Carat en Top Coat Confetti.

loreal nagellak

Ik begin met het aanbrengen van de zwarte nagellak. Volgens L'Oréal moet je één laagje aanbrengen en daarna de lak goed laten drogen.

loreal nagellak

loreal nagellak

Ik vind deze nagellak erg fijn lakken. Het kwastje is wat dikker dan normaal en daarom brengt het gemakkelijk aan. Ik heb wel twee keer moeten lakken, omdat het anders niet helemaal goed dekt.

Ik begin allereerst met de Top Coat Confetti. Ook bij deze nagellak zegt L'Oréal dat je geen tweede laagje moet aanbrengen. Dit voorkomt dat de sprinkle-deeltjes opstapelen.

loreal nagellak

loreal nagellak

Close-up:

loreal nagellak

Ik heb wel een tweede laag aangebracht. Als ik dat niet deed, zaten er welgeteld 5 sprinkles op mijn nagel. Met een tweede laag zag het geheel er een stuk beter uit! Ik vind deze nagellak erg leuk: het is weer eens wat anders dan alleen maar zwarte of rode nagellak. Verder, als je goed kijkt, zie je een heel subtiel glinstertje door de lak. Deze nagellak is perfect als je niet van over the top glitters houdt, maar toch een keer een ander effect wilt op je nagels. De volgende keer ga ik deze nagellak op bijvoorbeeld een grijze nagellak aanbrengen. Dan zie je ook goed de zwarte sprinkles.

Verder met de Top Coat Carat. Bij deze nagellak wordt er gezegd, dat je voor een extra spectaculair effect een tweede laag kunt aanbrengen.

loreal nagellak

loreal nagellak

Close-up:

loreal nagellak

Deze nagellak is zeker geschikt als je wél van glitters houdt! Geloof het of niet, maar bij deze nagellak heb ik slechts één laag aangebracht omdat de gouden glitters goed dekken. Ik vind deze nagellak erg mooi. Het is misschien wat meer geschikt voor de feestmaanden, maar ook voor een chique diner of een feestje is deze top coat perfect.

De Top Coat Confetti en Top Coat Carat:

loreal nagellak

Ik bedacht me dat het leuk zou zijn om de kleuren over elkaar heen te lakken. Wat vind jij van dit effect?

loreal nagellak

Close-up:

loreal nagellak

De nagellak van mijn nagels afhalen is wel een stuk lastiger: vooral de zwart-wit sprinkle deeltjes blijven op je nagels zitten. Ik schreef hier al eerder over hoe je dat het beste kunt verwijderen. Verder ben ik heel positief over deze nieuwe nagellak lijn van L'Oréal.

De Top Coat Wardrobe collectie zijn vanaf nu verkrijgbaar voor €5,99 per stuk.

Wat vind jij van deze nagellak?