Lifestyle

5 leuke manieren om kerst te vieren met je vriendinnen

Ben je soms ook zo klaar met al dat gedoe rondom kerst? Voor iedereen in je familie kerstcadeaus kopen, pff! Daarom vieren we dit jaar kerst met vriendinnen en hebben wij de 5 leukste manieren om kerst te vieren voor je op een rij gezet.

1. Uitgaan

De feestdagen zijn het uitgelezen moment om met je vriendinnen de stad in te gaan. Vooral met kerst zijn er genoeg leuke feestjes te vinden, waar jullie heerlijk samen kunnen zingen en dansen. Het leukste van alles is misschien nog wel het uitzoeken van de perfecte outfit en het samen tutten. Elkaars haren en make-up doen terwijl jullie mee blèren op kerstliedjes. Heerlijk, toch?

2. Kerstfilm marathon

Met je vriendinnen kan je de ultieme kerst chickflick marathon houden! Geen vaders of broertjes die niet houden van zoetsappige films. Jullie kunnen heerlijk de cliché’s met elkaar kijken. Pak de zakdoekjes maar alvast, want jullie gaan die tranen niet in kunnen houden!

3. Kerstmarkt

Kerst hoef je echt niet per se thuis of binnen te vieren. Je kan bijvoorbeeld ook een kerstmarkt opzoeken. Maak er een echt meidenuitje van en boek een huisje of hotelkamer met z’n allen. Ga vervolgens overdag naar de kerstmarkt en ‘s avonds lekker uiteten om vervolgens het feestje in de hotelkamer voort te zetten.

4. Cadeaus met rijm

Yes we know, dit klinkt juist als datgene wat we deze kerst willen vermijden: het drama rondom de cadeau’s. Maar je vriendinnen verwachten gelukkig echt niet dat je met super dure cadeaus aan komt zetten. Trek bijvoorbeeld lootjes met elkaar, spreek een bedrag af, en schrijf grappige rijmpjes voor elkaar waarin je leuke herinneringen naar voren laat komen. Het vergt wat werk, maar is oh zo leuk om allemaal te lezen en te krijgen!

Lees ook:
Verras je vriendinnen deze kerst met deze Satisfyer kerstkaart

5. Spelletjesavond

Last but not least kan je samen met je vriendinnen een spelletjesavond organiseren. Ieder van jullie mag dan bijvoorbeeld één spel uitkiezen of bedenken. Om de beurt komt een ander spel aan bod en leggen jullie de regels aan elkaar uit. De invulling ervan is vrij. Zo kan je gaan voor oude vertrouwde spellen, voor spellen waar je cadeaus kan winnen of drankspellen natuurlijk. 😉

Beeld: pinterest