Lifestyle

Hilarisch! Zo gedraag jij je als je dronken bent volgens je sterrenbeeld

Dansen op de tafel, flirten met vreemden, kotsen in de goot of zorg jij ervoor dat iedereen veilig thuis komt? Weet jij eigenlijk al hoe je je gedraagt als je dronken bent? Lees snel verder, want dit is wat je sterrenbeeld je erover vertelt. 

Zo gedraag jij je als je dronken bent volgens je sterrenbeeld

Als je dronken bent weet je de volgende dag waarschijnlijk niet meer zo goed wat je nou eigenlijk allemaal gedaan hebt met zoveel drankjes op. Gelukkig weten wij het wel, want dit is dus hoe je je gedraagt volgens je sterrenbeeld als je dronken bent en dat is bij sommige sterrenbeelden niet al te positief! 

Steenbok (22 december – 19 januari)

Een Steenbok houdt niet echt van dansen in de club, maar praat liever de hele avond met onbekenden. En na het zuipen hoort een lekkere vette hap er ook zeker bij! En dan het liefst in de vorm van een broodje shoarma. Je vrienden kunnen zich soms wel eens zorgen over je maken, omdat ze geen idee hebben waar je uithangt. Maar gelukkig kom je altijd weer thuis! 

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen stoppen niet meer met praten als ze eenmaal een drankje op hebben. Iedereen moet dan jouw hele levensverhaal horen. En hier blijft het niet bij, want je bent als Waterman ook ontzettend eigenwijs! Willen je vriendinnen graag naar huis? Dan is de kans groot dat je enorm zal gaan tegenstribbelen. 

Vissen (19 februari – 20 maart)

VIssen houden van shotjes, en met hun nuchterheid verdwijnt ook het rustige karakter. Je zal tijdens een avondje zuipen dan ook voor een gezellige sfeer zorgen. Niets is jou te gek! Helaas voel je de volgende dag wel een hoop schaamte, maar ach… het was het waard! πŸ˜‰

Ram (21 maart – 19 april)

De Ram vindt het vooral leuk om met vriendinnen uit te gaan. Tijdens een avondje stappen maak jij dan ook altijd de gekste dingen mee. Het is in ieder geval nooit saai met jou en meestal blijf je nog wel tot in de late uurtjes in de kroeg hangen.

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren zijn dol op feestjes en gaan dan ook altijd als laatste pas weer naar huis. Je bent nooit moe of misselijk en krijgt ook bijna nooit last van pijnlijke voeten tijdens het dansen. Maar ieder voordeel heeft een nadeel, want de Stier heeft soms wel last van een kwade dronk. Oei!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Na een paar drankjes veranderen Tweelingen in echte lolbroeken! Je vertelt de ene na de andere grap. Ook scoor je regelmatig in de club. Want jij bent een enorme flirt. Helaas heb je de dag erna niet zoveel grappigs te vertellen. 

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Als een Kreeft heeft gedronken, dan maakt hij snel nieuwe vrienden. En jouw vriendinnen vinden dat niet altijd even leuk. Dat komt doordat je ze soms uit het oog verliest en alleen maar aandacht hebt voor je ‘nieuwe vrienden’. Probeeer daar dus op te letten, want je vriendinnen missen je! 

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw houdt ervan om de dansvloer onveilig te maken. Je hebt dan ook de beste dansmoves van je hele vriendinnengroep. Hierdoor val je op en sla je ook regelmatig iemand aan de haak. Maar als je je de volgende ochtend probeert te herinneren wat je hebt gedaan, wordt dat nog een behoorlijke klus!

Maagd (23 augustus – 22 september)

De Maagd is zelf dronken nog heel zorgzaam. Ze zal ervoor zorgen dat iedereen veilig thuis komt en dat er haren worden vastgehouden tijdens het kotsen. Ze houdt iedereen goed in de gaten. You go girl!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De Weegschaal wordt lekker sociaal als ze dronken is. Je staat met iedereen te kletsen en krijgt dan ook vanuit alle hoeken drankjes aangeboden. Je houdt ervan om nieuwe vrienden te maken. En ondanks het feit dat je vriendinnen dit misschien vervelend vinden, regel je wel altijd een plekje op de gastenlijst voor ze!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Als Boogschutter zit jij altijd midden in alle drama die zich afspeelt op een feestje. Dat is niet omdat jij een dramaqueen bent, nee jij wil graag de ruzies van andere oplossen en dan krijg je wel eens te maken met een hoop drama… Gelukkig kun je hier enorm van genieten en maak je je daar verder ook niet druk om. Maar misschien komt dat ook wel doordat je je eigen grenzen goed kent en daarom niet zoveel drinkt. 

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De Schorpioen heeft tijdens het drinken geen rem en kijkt dan ook regelmatig te diep in het glaasje. Je stapt dan ook regelmatig op iemand af om iemands nummer te regelen. Achteraf heb je daar helaas wel vaak spijt van. Pas hier volgende keer dus wel een beetje mee op πŸ˜‰

 

Bron: FlairBeeld: Pexels: MaurΓ­cio Mascaro