Celebs

Bachelor’s Merel trekt zich terug van social media: ‘Ik wil mijn passie terugvinden’

Het is alweer een tijdje geleden dat Merel Beks het hart van Bachelor Thomas van der Vlught veroverde, maar de twee zijn nog steeds gek op elkaar. Ze hebben nog geen échte relatie, want ze doen het gewoon lekker rustig aan. Merel laat nu op Instagram weten dat ze een tijdje afstand zal nemen van sociale media omdat het haar allemaal even te veel wordt. “Het is niet te bevatten hoeveel impact een reality programma op je hele leven heeft”, deelt ze. 

Lees ook: Zien: Tortelduifjes Thomas en Merel hebben het erg gezellig samen

Daten in het geheim

Thomas en Merel hebben elkaar helemaal gevonden tijdens het Bachelor avontuur. Tijdens de reünie aflevering van het programma bleek dat de twee lange tijd in het geheim hebben moeten daten. Ze zijn zelfs samen op vakantie geweest! 

Lees ook: Thomas en Merel willen geen relatie-stempel: ‘aan het daten’

Geen officiële relatie

En hoewel de twee het erg gezellig hebben samen, is er van een officiële relatie nog geen sprake. “We zijn wel exclusief aan het daten natuurlijk, maar we zijn zo lang alleen maar met z’n tweeën geweest. Eerst in Mexico en daarna in het geheim in Nederland. Dat is niet vergelijkbaar met het echte leven, vandaar dat we hebben besloten het rustig op te willen bouwen,” vertelde Merel er toen over.

Klaar met sociale media

Merel krijgt op Instagram regelmatig de vraag of ze nog bij elkaar zijn. En dat kan behoorlijk vermoeiend zijn. Daarom heeft Merel nu ook laten weten dat ze een tijdje afstand zal nemen van sociale media. Je wilt reageren, maar ook weer niet. En dat ervaar ik als best zwaar. Het is niet te bevatten hoeveel impact (positief maar ook negatief) een reality programma op je hele leven heeft. Daarom trek ik me wat meer terug van de social media en focus ik me op het afstuderen om mijn passie na te jagen”, aldus Merel. 

Bron: CosmopolitanBeeld: Instagram @merelbeks

Must reads 👀